Кога бев бремена, ме следеа во Државна, на Ендокринологија, ми се погодија 2 3 докторки, зошто одев во приоритетна амбуланта, сите беа мн стручни. Ме...
исто беше и кај нас, на моб океј фунцкионираше, на тв не.
Apsolutno, mnogu se trosat posebno so nizok amh, nie se ragame so odreden broj na jajce kletki, koi so sekoj menstrualen ciklus se trosat, a ne pa...
Ама јас си се уклучувам на тоа вифи на телефонот и неам проблем , само на тв ми прави така. Сигурно ли е до рутерот?
Погодувам: даска за сечење
Mene kako ajkuli me napadnaa na eden sajt koga rekov deka se trosat so stimulacii i tie sto gi imas.Hormonite ne se igracka da se zemaat kako bomboni...
Здраво, Јас сум нова во групата но ве читам постојано па сакам да ја споделам со вас мојата ситуација. Имам намалена оваријална резерва и 3...
2 недели +/- има простор за да варираат мерките. 34 та недела и два килограми е океј. Протоци штом се во ред, уживај си.
Здраво, ми треба итно препорака за добар ендокринолог што има високо познавање, не е битно дали е приватно или државно. Ви благодарам однапред.
После трансфер на 3 ден, кој ден ви се јавија да ви кажат за останатите ембриони дали преживеале за замрзнување?
Мене ми го препорачаа кремот на Биодерма, Bioderma Atoderm, за сува кожа, безбеден за трудници. На паковањето има слика со мајка и бебе.
Леле луѓе како ми се закачи една мајка од градинката. Ич немаше да ми биде проблем ако не беше мајката на најдобра другарка од ќерка ми. Постојано ми...
Здраво на сите, 34 недела сум + 2 дена, бебето заостанува 1 недела, особено во стомачето, и има околу 2 кг. Загрижена сум, дали сте се соочиле со...
Јас со првото исто така, ја надносив ќерка ми две недели цели после терминот и таман 14тиот ден ме задржаа на патолошка за да видат што понатаму јас...
Psihologot nema da ti pomogne bas mnogu mene ne mi pomogna se dodeka ne pocnav da se smiram samata sebe probaj disi dlaboko i ne misli na...
Од козметика за лице внимавај да не е некоја премногу агресивна козметика. Кога ќе речам агресивна мислам на користење киселини (AHA, BHA, PHA…), и...
Ајлин Гу, девојка за восхит. Одговорот за размислувањето што деновове кружи е 'будењето' што на скоро секој му треба.
Ајде со лесно адаптација. :) Ќе и биде многу убаво.
Јас сум ќерка ти:tmi::D.... ама мене кај баба ме носеа. Ќе се опраи, и треба време да навикне . Пак(facepalm)
Секогаш ли има? Да знам да пратам некој да ми земе
Separate names with a comma.