Имаш и како гаќички baby love 5,иначе ми стигнаа пелените и ставив ќе видиме како ќе биде ќе пишам ..внатре има и влажни марамчиња 99% вода .
Сочувство за загубата, слично поминав и јас. На Гак Тофовски, во Систина Димитров за хистероскопија.
Две неуспешни бремености (неделите ги имам заборавено ама пред 10та беа) без срцева и во двете ми рекоа дека морам да ја примам и ја примив.
Организери има од Тему баш за ташни, ама и тие мислам во плакар треба да ги држиш. [ATTACH]
Кутии од икеа? Skubb или така нешто. Ама искуство немам и скептична сум, особено за чевли од мм, дека голем број. Чувам во оригиналната кутија, или...
Дали сте го користеле и дали сте задоволни? На дм го користам со години, ама моментално овој ми се виде финансиски исплатлив и го земав…[ATTACH]
Zdravo, sto bi preporacale: Dr Mihailo Popovikj Dr Magjuli Hadzi Lega Ili nekoj drug sto navistina ke se angazira pred se da bide dostapen i sekako...
Здраво мајки! Ми треба информација доколку некој знае. Ми заврши породилното, па треба да продолжам боледување преку комисија прв поради потреба од...
Пилатес топка? Јас на тоа скакав :D
Сончево. Денов денеска ме разбуди од постпартум лудилото. Убаво е да се осетиш повторно силен и жив :sun::f:
Препорачајте ми нешто каде шо можам да ги чувам ташните. Немам место во шкафовите. Или па некаде да ги закачам? Ама прашина ќе собираат. :?:
41.180
После ова, само во креветче или на под, нема шанси на кревет да ја оставам сама ни секунда.
Разговарајте на наредната консултација доколку имате веќе одбрано доктор. Обично тоа се прави во ваков случај, со намалена резерва. Целта е да не се...
Ми текна да прашам за здравственото осигурување. Дали пред да одите во Македонија или во друга држава треба некаде да се пријави? Преку Techniker сме.
не се секирај чим не и е ништо, нема некој на кој што не му паднало бебето, како што ти кажала Надеж, оставај ја на подлога на земја, така е...
Што ми препорачувате за чување обувки? Пример оние што се складирани за друга сезона, оние што не се носат секојдневно, оние што сакам да ги немам...
Got it. Може немам ништо заебано, ајдееее Надежно :D
Кај се наоѓа?
Ние на 17 ќе ја пуштиме, се надевам ќе биде лесна адаптацијата. Сакав порано, ама ете склоп на околности, лежевме во болница и одлучив вака.
Separate names with a comma.