Најголемата грешка за соковник е да е брз, преголемата брзина кај овие соковници од 600 вати па нагоре, работат со илјадници вртежи во минута,...
Preporacajte mi dobar lekar ocen na klinika majka tereza za kompleten ocen pregled. Blagodaram
10+++ Д: варена овесна каша со млеко, крушка, банана и путер од кикирики(не и беше баш по ќејф) + парчиња мандарина У: шмукалче Р: од се по малце:...
На Теодосиј Гологанов Најјаката игротека евр. 2 години по ред таму славевме :D
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Здраво на сите. Дали некој од тука случајно продава од Пикси малите книгички на топер? Имаме голем дел, извртени сите книжари низ Скопје, бараме нови...
Немам кг за симнување, ама имам belly fat. Гледав доста видеа за домашен пилатес и тренинзи. Молам за јутуб коучеви со интересни и интензивни вежби...
Еднаш налетав на темата, многу ми се виде интересна. Кога ќе имам време на тенане ќе ја исчитам, а може и нешто ќе применам . Важно, лајк (y)
Update од мене - во Плодност со краток протокол ми извадија 13јк во неделата, 9 успешно оплодени, денес требаше 2 на трансфер другите да продолжат,...
A doktor Mitko Ivanovski vo Sistina dali e dobar? Imam slusano i za nego
Apliciravme za vaucher, cekame odgovor ama verojatno ke go odobrat, ispituvanja se napraveni standardnite sto gi baraat za vaucerot, se e vo red...
Не очекувај во мк ниту посебно да се ангажира, ниту психичка поддршка од некој доктор. Си имаат доволен број на пациенти благодарение на ваучерите.....
NK клетки сигурно не.
Се навлеков на благо со чоколатцава. :tmi: [IMG]
Да, таму е уште.
Јас на поголемата кога беше бебе во солените кашички кога не ги сакаше и додавав 2-3 лажички од готовите кашичка од модра слива и така ги јадеше.
Постои уште Тинексот во Ист Гејт или се отвори Рамстор наместо него?
Мислам дека има и верзија пола-пола. Во долниот дел има две вратички, а нагоре се полици. А и ова го гледав, баш е симпатично. [IMG] Разгледај што...
Распад систем
Феминки, ќебенца подебелки од фланел ама не од полиестер, какви користите. Намената ми е за во количка за покривање на бебе за во април месец, на...
Separate names with a comma.