Стискам палци за сите што чекаат. Ама ме загрижи членката горе што кажа дека морало некој мејл од матичната за да можат да ги разгледаат.
Се надевам дека ќе биде подобро.
Ние релаксаторот го пораснавме. Имам од електричните што се нишка амаа оти смее со килажа и страв ми беше да го ставам веќе месец ипол ми е собран....
Што си ти во хороскоп? :?:
Бевме ние на два месеци кога имаше бебе, многу брзо помина прегледот, ги гледаше нозете, стапалото, правеше ехо на колковите, се на се за 2 минути...
Фактички треба да чекам 2 недели или како иде тоа
Од ДМ био што е таа, ама имам дадено и обична. Кај мене не е љубител на палента многуу, кога ќе искомбинирам со овошје само ја сака
Значи ќе ти пише дијагноза. По дијагнози се отвара боледување.
Преку една зграда од Капитол е во Аеродром, во насока кон Ново Лисиче.
Сите освен мојот (hollest)
Вели : заради работно место не даваат патолошка и правеле проблеми
Да, јас добив пред неколку дена.
Како странец на овој свет. Не ми е возвратена љубовта. Но, сепак не сум несреќна.
Девојки,сега се јавив во фонд. Денес има комисија,до крај на ден ќе имало на маил одговор дали ни се одобрени ваучерите.
Подобро е да се консултираш со ИВФ специјалистот. Важно е да се утврди причината за што кашлаш– на пример, ако се работи за бронхит или некаква...
Имаше тука мајки што после породилното земаа неплатен ? Сакам да се консултирам околу здравственото осигурување, како го регулиравте ?
Najdobro informiraj go doktorot za ivf, toj ke kaze najdobro
па не знам мене малце маичката како тесна ми личи:?:
Те читав пишуваше за 5ти скок, па малку да те утешам. Моето после 5ти скок магично почна да си игра само по мноогу долго време. Претходно исто беше,...
на маиците материјалот е прееееубав памук. Па едно бројче поголемо, некако теснички се. Прават замена :)
Separate names with a comma.