Не верувам да е до бројчето, голема е пелената, едноставно после малку мочка пелената изгледа тинтак полна и влажна а памперсот денски исто како да...
Па хормоните ќе покажат дали има некој проблем. Направи на трет ден добиено.
Ima prebaceno odnosno mene mi e za boleduvanje za dete do 3 godini
Ниту еднаш се немам пријавено во фонд кога сум била без работа. Директ во фонд за осигурување. Ми рекоа едно со друго, дека не се поврзани. Ова баш...
Сега се одделени нема потреба од одење на двете места. Знам по мм он не се пријавуваше како не вработен ама имаше здравствено. Не се поврзани...
Во зависност од вакцинален. Значи еднаш само рота и боцкање и два пати рота и две боцкања. Кај вас првиот пат било со две боцкања и уште еднаш ќе...
Пред да се омажам, сум се пријавувала во фонд како невработена, прво бараа да сум регистрирана како невработена во завод за вработување, па после во...
Јас фатив грип пред ивф. На пункција имав температура а на трансфер кашлав многу лошо ама антибиотик не ми дадоа и кажав дека ќе правиме ивф рече...
Не мора во завод да оди. Директ во фонд ќе се осигура. Ама преку маж и, е најлесно.
Јас перам нос со шприц. Ако знаете дека нема бактерија, слободно можеш. Обично за 2-3 дена се чистеле таквите густи бели мрсули со перењето.
Две недели гинеколог матичен. После упат за на Гак или Чаир. Идеш 2 дена пред тие две недели да завршат. И од таму ти продолжуваат боледувањето....
Третиот скрининг мене ми го наплатија како обичен преглед и мислам дека за сите е така.
Преку мажот ќе се пријавите и ти и детето. Не сум земала неплатен после породилно туку останав дома подолго со бебето пред да барам нова работа, ама...
Леле фала ти на брзиот одговор, пукнав од нервоза дали згрешив. Кај ја мислам дали ќе има некои реакции уште ова ми фалеше.
Земи упат за на ГАК или Чаир и плачи дека не ти е добро дека имаш болки. Замоли ги да ти дадат боледување плачи дека не можеш да стануваш и...
Zdravo devojki , vo 11 nedela i 4 5 dena pravev skrining vo sistina kaj doktor Mitko Ivanovski se beshe vo najdobar red , priska napravena low risk,...
така треба
Имам и тоа, да стане ќе ја проверам и ќе и ставам.
Каков е тој начин од раѓање? Како може некој да се роди со долг да издржува сестра финансиски? Не можам да замислам син ми сега на 5г да го учам да...
нема да имаш, маж ти ако работи можеш преку него да се осигураш тие месеци или евентуално да си плаќаш ќе прашаш во фонд за пресметка да ти направат,...
Separate names with a comma.