Не сум стручна да кажам ама сѐ може да биде. Не сакам да те плашам и паничам за џабе, оди на лекар да проверат. Може да е нешто со желудникот, може...
[ATTACH]
Дали некој има пиено цитрафлит за чистење пред колоноскопија и дали содржи електролити, ми е страв да не дехидрирам?
Со лесно бременоста! а полот го знаете?
Drzavna 1500 den a privatna okolu 20000 zavisi vo koja. Vo privatna mozes odma vo drzavna se ceka dosta dolgo, ako imas vrski moze da bide za brzo
Gaia , nekade procitav deka pravevte invitro vo grcija , moze da mi kazete kade
[MEDIA]
Мене на Комерцијална ми исплатија пред 4 дена, така шо ќе легнат кај сите.
Баш дека е и пониска цената се исплати да го земеш, со тоа што да го работиш 2-3 години и да го фрлиш ќе бидеш задоволна, плус нема да се врзуваш за...
Братче, ти зеде, ние другите к. фативме :D
Исто. Дефинитивно не ја искористуваме слободната воља до миле воље, као... технички можеме шо сакаме да праиме. :wasntme: Технички. ¯\_(ツ)_/¯
Некогаш стварно знае убај прашања да те распраша, од психолошки аспект зборвам. Ако му кажеш како се осеќаш и што ти се дешава
Амх не ти е многу низок. Со сличен амх забременив со близнаци со инсеминација после стимулација со летразол. Не знам колку години си, колку време се...
Му пишав на бројот што му е пишан на инстаграм за нарачки на вибер, враќа еднаш во недела. Му пишав пред три недели, а можеби и повеќе и се' уште...
Реално е кога можам и колку можам, а не кога сакам. Еве сакам на брат ми да му платам одмор, ама моиве финансии викаат дека ако него му платам одмор,...
А што може да е? Имам и грчеви во стомакот цело време.
Скептична сум ради цената, а искрено не ми се дава многу пари за соковник
Јас. Поради бактерија на ендометриум. Успешна бременост.
Јас не сум била, блиски ми кажаа дека е скапа а е жива глупост.
Separate names with a comma.