[SPOILER]
Мајки да ве прашам,дали во градинка може да се унапреди говорот
[MEDIA]
Некои немаат разбирање. Сите знаеме да кажеме да се излезе од таа зона, но после 23545790 животни бури и не е така лесно да се направи тоа. Понекогаш...
Те разбирам буквално :) Да ти се живи и здрави и двајцата :inlove: Мене ми е второ за првото дознав во 15та недела ама убаво ги рашири ножињата а...
Има кај мене до 5 месец беше девојче и од двата доктори исто кажано јас среќна дека првото ми е машко и кога одам пак на конторла 5 месец можеби и...
[ATTACH] Оваа како ноќна крема. Денски, после серум, ставам директно спф крема.
Дали има некоја мамичка што и кажале пол околу 15та/16та недела ама со “резерва” и после да е потврден истиот или сменет?
[ATTACH] Ја користам преку ден, одлична е. Препорака за ноќна од истиов бренд имате?
Зошто секогаш се форсира ние интровертите да ја напуштиме комфорт зоната? А никој никогаш не им вика на екстровертите пример да се стишат малку? :^)...
Кај нас ситуацијава е поразлична.Пред две недели,поголемиот син почна да се жали од болки во стомакот,и првин помислив на констипација,му давав...
Bev, I u Minhen bev denes Ali Duisburg e mrtov.
Лелеее твојата запнала веднаш со холивудска насмевка да биде :D
Јас имам купено многу убаво памучно од Тритекс. Баш нормална дебелина е, не предебело ама не и тенко. Плус многу ефтино беше.
Ti blagodaram
[ATTACH] Од овој сум многу задоволна. Имам пробано на Еуцерин ама наместо да заштити и кај мене секрет од него се појави. Исто и тој на Лактогин не е...
Женска те читам дури сега најдов време за совет. Вака бев во слична ситуација но јас останав без работа и нормално од кој ќе барам помош ако не од...
Како ја давате, и јас планирам деновиве да воведам зрнеста храна. Само зеленчук и овошје два месеци давам вече ми збоктиса и мене и на беба. Ќе дам...
Разно - разни од Weleda
Сите вршат работа ама ете членката @Tea678 сликовито ставила која е разликата , што не е баш мала , јас земав од 13.000 соковник за споро цедење и...
Separate names with a comma.