Дали некој знае каде има вакви модели на фустани? [ATTACH]
Фала ти многу драга ❤️
Не блендирај воопшто, пасирај и рендај, месото на ситни парчиња исецкај го, ама ептен ситни. Или давај мелено месо, купи парче нека ти го сомелат и...
Девојки,втор ден сум на Кломифен и се подув во стомакот. Претходно ги имам пиено но не бев така. Искуство некое?
Фала ти на одговорот :l:
[MEDIA]
Колку што ти е платата ќе биде породилното.
Nemam jas uste
[ATTACH]
Па да, знае да се чека пошто имаат многу пациенти. Прегледите не се наплатуваат, ехо 500 денари, пап мислам 1000 беше во Хистолаб ги праќаат, брисеви...
За 2 месеца мислам да го пуштам во градинка,затоа прашувам
Женчиња едно прашање, имамо хемороиди и ги мачкав од Лимес, хемолим ,пред некое време правев трансфер дали е дозволено да се користи нешто за...
Орган
Zal mi e toa e nema sto da se pravi moras da bides silna tesko e ama moras da prodolzis ponatamu so novi sili :l::hug:
Здраво девојки, ако некоја била на патолошка дали потоа породилното и изнесува 100% од платата што ја земала или ќе си остане 70% бидејќи фондот...
Енци Менци
Вчера пишав јас
Во сук на Битпазар има. Малку е потврд од овој ама ќе заврши работа, плус на метро продаваат. Може и онлајн да се порача, ќе ви пратат слики на...
Леле леле... и ние на 8 месеци сме со 4 единици и една двојка. Двете горни единици и едната двојка во исто време ги вадеше и мака видовме можам да...
Мене педијатарот ми рече 3 пати неделно месо или му доаѓа преку еден ден. Јас ставам и месо и бујон во ручек повеќе вкус има
Separate names with a comma.