https://zegin.com.mk/mk/corine-de-farme-fizioloshki-rastvor-za-nos-i-ochi-30-monodozi I sterilna gaza 5x5
[ATTACH]
Здраво дали може некој да сподели од тие што имате полагано во скоро време што прашуваат најчесто за граѓанско и кривично и што се паѓа на практичен...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Mene ovaa "reakcija" ili ne znam kako da ja narecam, mi ja dade kako dijagnoza doktor Nevenka Adzievska, znaci samo taa me razbra sto se slucuva so...
[ATTACH] реално
Мене да ме цени,сака и почитува за тоа дали е хомофоб или не негов избор мене не ми е битно.
И двете.Ќе се водам по тоа дали некој ми се допаѓа,дали буди некоја емоција во мене па со разум ќе бирам откако ќе увидам преку дела а не зборови...
[MEDIA]
Не вреди да се даде,штом некој еднаш изневерил,лажел,повредил пак ќе го стори тоа.
За да опстане една врска најважно е да има љубов,почит,искреност,меѓусебно разбирање,компромис, комуникација и доверба.
24-25 па нагоре. Претходно не
Разум! :fubar:
Почит, компромис и страст
Прва љубов/врска крај на трета средно, значи.. 17 години :) Траеше 5 години потоа се надраснавме и секој по свој пат. Убав спомен, немам негативна...
Аман бе.. И ова ли постои?
Не, баш ме заболе дали е некој геј или не.
Втора шанса за никого. Ниту за партнер, ниту за другар, ниту за колега
Разум
Здраво дали имате искуство случајно со нешто слично имено ми падна дрво врз автомобилот,цел ден врнеше дожд,тој период имаше и ветер но немаше...
Separate names with a comma.