https://suplementi-mk.com/product/dhea-micronized-50mg/ @eighty-eight * Јас ги порачав од тука.
Kako mozam da dojdam do Jasna?
Ја прашав и за на државно и рече а не на државно . Сеа размислувам да ја сменам... Ќе видам сеа следно што ќе каже и што ќе бара ама и јас помислив...
Фала :l: Лесно заспива мојава среќа, а и дремките без голема мака си ги тера ама ете навечер како што кажав на секоја мала нелагодност бара помош и...
Здраво Гледам пишувате за бујон па ми треба консултација ако некој е упатен Од телешки коски е бујонот, свекрва ми го сварила во јануари и замрзнат...
Не
Оти е свекрва де
16. Millions 6/10
А зошто тогаш ти не си чекала до 24? Сериозно прашувам, не ме сфаќај погрешно. Во друга тема прочитав дека ти порано од таа возраст си почнала врска....
Ехо на колкчиња
Дали последниов период било нешто настинато детето? ако било направете ехо на колчиња
[ATTACH] [ATTACH]
Иста сум и јас , се мислев како не сум ја слушнала што не ми се случило до сега такво нешто. Но еве ја и денес си стана во 6 за млеко , ја приметувам...
Devojki malku pomos Se somnevam na mlecnite produkti, maliot koga jade grcki jogurt vo kasa posle mu se pojavuva crvenilo malu okolu ustata, so drugi...
17
Фаза е, синко пред 3тиот роденден исто Не сакаше да оди. Од нигде никаде почна да плаче пред секое одење. И таму бил тажен.. Ние препишавме на тоа...
Dobra li si mila?
Здраво феминки, ќе може ли да ми кажете дали исплатата за тековниот месец се врши во истиот или во наредниот? На боледување сум од декември, во...
[ATTACH]
Колку пиете млеко?? Имате ли цврст оброк?? И ние сме 6++, на ад сме, некогаш знае и цела ноќ да ја преспие(ретко, но се случува), а обично станува...
Separate names with a comma.