[ATTACH] [ATTACH]
@drugarka сакаш да ксжеш треба да го будам од спиење за да пие вода? Ние за 1 месец сме на операција и исплашена сум. 3 ипол год е. Ќе се вади трет...
Дај бе луѓенца одговорете ако некој знае Дали сте слушнале или пак имате искуство со фирмата,,Солид Плас” од Тетово . Ме интерсира како работат дали...
Искрено не ме интерисира ни она ни кравите ни било шо околу случајов, ама се нервирам зошто ја нарекуваат "краварка". Читав и други одвратни...
Моја комшика малиот исто вака пројави, кај нив со тест се покажа интолерантност на лактоза. Убаво е да направиш тест да знаеш на што си
Klinika Majka Tereza
Ја не би дала на бебе :( одмрзнат замрзнат не би ризикувала. Ништо битно нема да пропушти и ако ручка друго место бујонот
Кај да најдам сребрени патики што можам да и ги носам и со фустанче да не се мн спортски?
[ATTACH]
Здраво, имам едно прашање: Дали ако во јуни ги положиш сите испити ќе можеш во сеп да запишеш следна година и веднаш во сеп да полагаш од новиот...
Ауу уште 10 дена имам да се спремам психички (fingers):lol:
Домашно направено благо ми станува омилено, чизкејк последниов период. [ATTACH]
15та
Каде се наоѓа докторкава?
Devojkii moi deneska napraiv transfer aj ve molam kazete mi iskustva, sto da jadam da pijam dali da lezam celo vreme vo krevet , sekoja poraka bi mi...
А зашо мислите дека ако некој работи и као вртач на плескаици, дека му е мизерен животот?! Нема секој факултет или занат, и плус одамна веќе по фаст...
Кога ќе се излее водата е скроз кафена. Врнеше два три дена и каналот нормално се наполни
Точно, мојата прва врска беше на 17 години и тој период четврта средно и факултет јас бев баш посветена и заљубена до уши. Мислам дека за таква врска...
Од 4ти месец помалку качуваат на килажа за разлика од првите три месеци, според килажата треба да внесува некаде 800мл млеко ако е на адаптирано и...
Separate names with a comma.