[ATTACH]
:inlove:[ATTACH]
Ариел најчесто, или Персил капсули, што се начека на попуст :D
probaj si ja srekjata vo indrustrija :) replek,alkaloid..
[SPOILER]
@Tamarkaa што уште бараш ти со него? Слугинка си му? Таков човек не се менува, бегај и не си го троши времето.
Храни се здраво.Протеинска исхрана повеќе.За пиење јас пиев вода чај,сок избегнував.,кафе по едно.Не зошто да лежиш,шетај си нормално,само без напор.
Jasno, ke pravam taka. Samo sto nekogas i vo race ne spie tuku gleda naokulu dolgo vreme i postojano bara za cicanje, kontakt i treba. Dolgive saati...
Него читам по Американа како било нормално кога ќе ти дојде другарче на детето твое на гости, на преспивање или да учат заедно, да го пратиш башка у...
Го има сетот достапен, намален бил? Гелот од сетот Лтгтр не ми се свиѓаше, течен, водлест, глупи светки низ него, глупа формула. Кремот за...
Имај на ум исто дека и вагите на 2те места се различни, може различни резултати да кажуваат. Плус дали исто го мереле (со/без боди, со/без пелена)....
Скоро сите бебиња се такви мајка. Во раце спијат, спуштени се будат. Сите сме поминале низ тоа, некои мајки и кога им се поголеми бебињата им...
Da beshe so temp,groznica,proliv i nagoni za povrakjanjw
Ти благодарам
Во кам имаше и во веро на каса им стојат, дури и поефтини беа во веро
Колку што сум запознаена неможе. Можеш да си прашаш само дали може во една година да слушаш и полагаш од 2 години заедно. Знам дека има на некои...
8++ Д: хип/ манго јаболко кокос и мусли Р: модар патлиџан + тиквица + праз + овес + котиџ В: палента + праска
[ATTACH] [ATTACH]
@drugarka сакаш да ксжеш треба да го будам од спиење за да пие вода? Ние за 1 месец сме на операција и исплашена сум. 3 ипол год е. Ќе се вади трет...
Дај бе луѓенца одговорете ако некој знае Дали сте слушнале или пак имате искуство со фирмата,,Солид Плас” од Тетово . Ме интерсира како работат дали...
Separate names with a comma.