Да, расположено си е. Почнавме со вкусови пред две недели, но сеуште нема цел оброк. Не пие 800 мл затоа ме загрижува, пие околу 600-650, некогаш...
Цело семејство се кравари, така ги условуваат, имаат околу 100 крави, не е ништо навредливо.
Моето искуство со оваа доцент докторка беше најпонижувачкото чувство што сум го доживеала во моиве 43 години. За време на прегледето кој траеше едвај...
Што знам, да јадеш ПРЕД некого дома кај тебе е безобразно. Не мора да руча по дифолт, ама можеш да почекаш да си оди па да ручате нели?
Шијем ти га џуро муабет... ја навивам за Иран, јебига
Види, татковината (наша) за некој е мајка, а за некој маќеа… :mm:
Ima li nekoj koj gi preprodi panicnite napadi anksioznosta neka spodeli iskustvo
Dali ima nekoj iskustvo so Marijana od Tetovo mislam deka e
Баш ми е жал што поминуваш низ таков период.. Да пробаш некако да ја викнеш ако можеш малку мајка ти на помош или да одиш ти кај нив малку да се...
[ATTACH]
Иста бев. Само што затворил очи станал. Заспиваше со цицање, го тргав се будеше. По цел ден беше будно ама ноќе си спиеше. Сега по цела ноќ се буди и...
[SPOILER]
[SPOILER] Друг факт е нели се "намалуваат" слободни Бриџертон деца, така да веројатно понатаму или многу нови приказни и ликови би измислувале. Или...
Нееее бре, у странство све си е перфектно :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Нема маана ниту една, само ние сме најгрдата, најсељачката,...
[ATTACH] [ATTACH]
Јас сум читал дека во Скандинавија, кога имаш гостин, или другарче од училиште дома(не на преноќување), ручек/вечера не му се нуди. Јадат само...
Израел и Америка го нападнаа Иран. Иран ги повика сите муслимани да се обединат против Израел. Претходно, Кина изјави дека во случај на напанд од...
Тогаш 99 посто е тоа и мора доктор да го види, генерално одмор треба за да помине, знам дека е тешко да се изведе со дете кое сака да лудува ама...
Здраво, некои препораки за жена, би ми требало по потреба кога не оди во градинка. Сега почнуваме со градинка за бебе 11м
Рецепт за грав од конзерва?
Separate names with a comma.