Погоди
Шолја?
Знам дека има тема за вакцини, но да не сте примале скоро мрп па да ми споделите искуство? Реакција и слично?
И мојот така прави, мислам дека мочаат баш истражував дали сум во право и испадна дека да :D.
Па ќотек е најлесно да му се даде на детето, а правилно воспитување најтешко. :)
Убиени се 85 деца, сите девојчиња во женско училиште во Иран при напад на воздушните сили на Израел.. [ATTACH] Абе мрднати едни, до децата...
Иран се заканува со оружје досега невидено во светот. Што ќе кажат УАЕ, Катар,СА,Бахреин на тоа?!
Испаѓа кој чепнал некого од елитата, ќе скапе по зандани. Децении затвор, доживотна робија, смртна казна... полни усти закани. А елитите можат да...
Никаде не можам да најдам каде има убави каиши впечатливи да си нарачам, дуки дасо изгор се а не вредат
Да не мочка? Син ми големиот се стресуваше кога мочкаше така, ваљда и кај девојчиња го има тоа, во памперс мочкаат..
Buserelin kade bockate vo raka ili stomak? Stvarno ne se sekavam od minatiot pat, pa pocnav vo raka no me pece i imam modrinka.
Не миј премногу, ќе се пресуши кожичката па ќе е лесно надразителна... Пробај веледа, нас само тоа не смирува. Ако не гледаш подобрување носи бебо на...
Да имам од кој да ја барам ќе ја барам.... За мк моментално не можам да одам. Ситуацијата е таква моментално што морам да сум овде. Свекрвата е тазе...
Уцена кон некој конкретен де, државата , која и да е, не оди по к...ви:| Ко бев дете, во 80ти, верував дека Садам е лошиот, така кажаа на...
Имам приметено во последно време дека ќерка ми одвреме навреме се потресува како да и е ладно ама трае ептен кратко и се смее после тоа. А дома...
Дефиниција за ДЕТЕ ,е моментот кога жената нема циклус и е потврдено дека e ТРУДНА,од тест или гинеколог и знае.
Јас искрено мислам дека немаш друга работа па секоја ситница те нервира.Јас на пример кога ќе се вратам од работа сум толку папсана што и да има слон...
Ми личи на OCD, обрати се на психолог, а тој најверојатно ќе те пренасочи кај психијатар. Ако е сериозна состојбата можно е да ти препишат терапија....
Мене ми чуваат торта замрзната од родендени од внуките :D кога се гледаме љубовта и смеата е таму. Кога зборам со брат ми, близината е стално таму....
А дали има некој што е 2ра или 3та год бизнис администрација Скопје?
Separate names with a comma.