Предлог- темата да биде преименувана во Дебилни мислења. Ауч.
Цивили во секоја војна се убиваат, за жал. И муџахединиве од Иран ќе убијат цивили, погодиле зграда во Бахреин и хотел во Дубаи.
Да, за властите на никој нема да му е жал. Но, убиваат цивили претежно. Што е за осуда, не е за браво.
Ние кога имавме осип, јас ја купив секоја можна крема но ништо не помогна дека беше габично. Само бетер направив, стигнавме со рани. Џабе ќе те терам...
Ништо не им е, јас секогаш на 60 степени ги перам шарените алишта. Црните не ми избледеле никогаш, нити боите се нешто посебно сменети.
Да ве потсетам. Иран е преводник на егзекутирање на жени ако им била погрешно подместена марамата. Нека ги сотрат со земја, ич не ги жалам.
Каква интервенција? Ова е масакр на цивили, особено женски деца. Го кршат меѓународното право.
Ме праша лично за мене ,не за општо прифатено или правно .За мене АБОРТУС-=УБИСТВО,од највисок степен . Ништо нема да ми смени твоја реплика,кажав...
@Buttermilk рецепт ако можи
Не си погрешила, не се грижи, само полесно е во стомак. Ќе си делува и боцнато во рака.
На знакот не, на подзнакот повеќе карактеристики имам..
Уффф, веќе малце и заборавено ми е ако беше пред 6 месеци хахаха ама знам дека неколку вечери по ред беше викање. Завршував во дневна со неа на...
Девица :)
Рецепт Фала однапред
Посетено пробавме и со терапија,пиев одреден период немаше никакви резултати. Самиот доктор ми рече мора сама да работиш на себе,што мене многу тешко...
Кој тест го прават во Санте лабораторијата и колку те чинеше?
Значи нема да е пречка да успеам во одбивањево. Која вечер беше најтешка кај вас? Или лесно поминавте.
Fala. I sea jas znaci na pogrrsno mesto sum stavala .. ke se tufkam sea deka zgresiv
Барај некој за пари да го чува по два саати на еднаш-два пати во недела. Некое девојче, некоја жена што има искуство. Не мораш ни на страите да им...
Секоја чест за тебе,како и јас да можев така мислам дека би се препородила...
Separate names with a comma.