Педофилот победи, ја сотре муџахедината од Иран. Србите имаат една фраза ,,Прдеж на бицикл". Тоа се сојузниците на Иран. Се радувам за иранскиот...
Јас го имав земено за црвенило кај беба, а имам егзем што доаѓа и си оди, пробав... си замина и еве ова зимо не ми се ни појави :) Незнам во кој град...
@Buttermilk рецепт за колачот, фала ти :)
Има некој одено кај Др.Горица Мислам дека може и со упут...Некој искуство ? Имам закажано па ако знае некој нека ме извести :)
Здраво, дали некој има информација дали има можност да се најде работа само на 2 месеци (јули и август) бидејки јуни месец нема да можам. Конкретно...
Откако ја ставија Венецуела под контрола за нафтата, сега го сакаат Иран. Со нападот на Иран, одат контра на Кина, која по ефтини цени ја извезуваше...
Немаат капацитет ни за настап на Евровизија. Требаат пари за добар настап и добра песна.
Можам Дали можеш да изедеш пола кило чоколадо?
Поарно нека одберат у четири ѕида, немаат капацитет за нешто поголемо од коњопој настан.
Да верувам дека проблемот е цуцлата, мада не знам совет за неа да дадам, моево цуцла одвај до 6м ако цуцаше и тоа ретко, не ја сакаше и скроз без...
Каков хорор? Пак ќе биде интерен избор. Немаат пари за фестивал :lol:
Се ослободил, или чека кој следен ќе го пороби? Да беше пррпукувањево против внатрешната политика на Иран, пеки. Ама пукањево е уствари за...
Клизма не ми помагаше. Само парафинско масло.
Јас прв пат кога ги слушнав се наежив, ми се нема десено тоа на метал (од сите пет метал песни у живот што ги имам слушнато:lol:). Од прва ми беа...
Убави им се тортите во Веро, на Зафир се, сум купувала од таму за роденден, воопшто не се лоши.... Исто и во Рамстор имаш торти на Зафир.
Зошто депилација и Лумеа? Не врши работа само Лумеата? Нели можам да ја користам долго време? Планирам да ја купам па затоа прашувам.
На кој начин ја фиксираш? И јас ќе купувам па да знам уште на старт што треба да правам
Ау колку потсеќа на Дамиано :o На англиски можда боље би звучело..
Дали знаете каде можам да најдам ваков фустан?[ATTACH]
Абе што не кажете на време дека во сабота е финалето? Хаха, се миалев во недела е. Во секој случај победил најдобриот кандидат, нека поработат на...
Separate names with a comma.