Ми се допадна како заврши сезонава, само не ми се допаѓа што и овде ќе исфорситаат некој геј пар. Немам ништо против геј парови, ама тоа терање у...
@dummy Да пробаш само од ноќно доење да ја одбиеш прво? Секако не им е потребно, само од навика се будат. И јас сум во фаза на одбивање од ноќно, па...
Случајно наидов на сликава и ми текна дека овде во темава се спомна за тоа, па ќе споделам: [ATTACH] Тоа е ембрион, кој допрва треба да се развива...
Дали се со по пристојни цени или ?
41.190
[ATTACH]
Мислев да не е истата. Мојава е некои 7 години, тропа чудно, знам што е проблемот, ама многу се чека за тие делови и баталив. Додека тера, нека тера....
Не знам колку години имаш, сите што ти пишавме сме возрасни и сме поминале низ ова што го опишуваш. Кога сме помлади сме наивни ама верувај дека...
Ако носиш бебе со Даун синдром, ќе го родиш?
Cottons, eco и syntehtics, на 60 степени, а cottons често и на 90 степени кога перам долна облека и постелнина, а најчесто на 90 ги перам кујнските...
Не не е нејзина верзија Но ок е На среќа ја земав т.е да биде иста со пералнава гледав да биде на око лично но ми се погоди ок е 74300 моделот ми е...
35+4 дена, многу ми се спие во последно време. Дали сте поспани во последниот триместар?
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Може да ми ја пуштиш страната. Фала ти
Преку нивната Фб страна порачав јас ама пред 3+ години беше ова.
:rofl: како Љупчо Палевски си
Галија -Дали си спавала Омилен парфем
Така е, не се откажувај, фати комбето еве јас ќе ти платам карта, и оди му дирекно дома, спакувај го во вреќа и стај си го во подрумот. Нема кај да...
Не знам што да кажам. Жал ми е за тебе што си поминала полошо ,ама јас цел живот немав никој на кој можев да му верувам , мислев за овој дечко дека...
Баш и да не ми се случеше вака со дечково , сепак фала дечки ,таква сум осетлива и емотивна не сме сите исти одма да се откажеме од некој
Separate names with a comma.