Повели 5 јајца се матат со 250гр шеќер. Кога смесата ќе стане воздушната се додава 200мл. јогурт, 200мл. зејтин, 300гр. брашно, 2 банички и 1 пециво....
[ATTACH] [ATTACH]
Нема. Бев минатата недела, немаше ништо посебно.
[MEDIA]
Ми треба машко мислење (може и женско), поврзано е за бившиот, ако може некој да ми пише во лп но да верува во интуиција и сонови?
Се сложувам делуваше навидум исто но не е за жал. :(
тему
Излеа така збориш за да се утешиш за татко ти што те шамара
Мене пак овде со еден првиот дејт пиевме кафе и сокче, си помина со 500че. Следниот ден му прам јас ке почастам ионака ми е глупо некој да ме части...
Зашто не ставиле капачиња на штековите??
Да, супер цени имаат, а душеците им се одлични. Можеш да им се јавиш, се што сакаш ќе ти објаснат.
Нит се тера нит се води и мојата е 8ипол / еден ден со две еден ден со три зависи колку ќе поврзе. Денес имаше една утринска саат и 15мин, па...
Сега јавуваат за жртви, значи и Иран испотепа невини луѓе по другите земји на Блиски Исток во нападите. Колку што Иран има жртви, и другите имаат...
Здраво мајки, ве молам доколку имате искуство со обувките attipas споделете :) Бебето е во фаза на учење да се исправа , да станува сам, во фаза кај...
Од кога почнувате со овие проодувалкиве кондурчиња? 8ипол месеци е мојава. Само едни патичиња од сите 10тина пара што ги има и се сега точни пред...
Се согласувам скроз. Според мене најважна е златна средина, ниту една ниту друга крајност. Не велам дека родителството е лесно ама барем денес имаме...
Јас уште ја имам таа стравопочит дома, ама за тоа што ептен се разгалени некои деца, допуштање и попуштање и носење на јадење дома во кревет на...
^_^ [ATTACH]
Dali nekoj ima iskustvo za malo kupatilo od 5,5m2 pod I stavanje na plocki so golemina 60x60 cm?
Separate names with a comma.