11+ Д: Дуња +јаболко+бисквита у: Слива+пола банана Р:Тарана+јајце+јогурт не беше воодушевен првпат тарана само 10 лаж У:Грицкаше домашно лебче...
Прво не се пијанчам, второ и во и пред брак сум славела св.Трифун. Коментарот беше наменет како поддршка за членката која е разочарана од љубовта,...
Никад :rofl: Додуша, во мојот град, често одев таму, пушев цигари пред библиотеката :D Кој знае, знае.
Насилството што тебе ти е разберено во глава и јас тоа што го кажувам не се исто, ама не можам да објаснувам на тебе пошто гледам нема поента, на...
Јас членувам во подружница Страшо Пинџур, околу 10 години наназад. Не пуштаат внатре да шеташ, може да бираш од книгите што им се на пултот или ти...
Или дечкото има 15г па од дома не го пуштаат.... ама има и такви шо и на 30 од дома не ги пуштаат. Се си бива :rofl:
Земи си самсунг Барај еко бабл модел
Па тие што имаат лошо детцво и трауми се баш тие што прават мобинг на работа мобинг во светот и имаат нерешени трауми и што не примиле љубов од никој...
Даа. И спиј ако можеш. Баш тој период многу ми се спиеше, си легнував во 20h но јас неможев да спијам од болки во половината, таман малку поминаа...
https://kegishoes.com/proizvod/patiki-za-prooduvane-model-unicorn/ Овие ги имам од сестрами, дома е со чорапчиња со гумички. Тешки и се уште вака...
Гледам твојот голем мозок разбира многу добро и подржуваш насилство врз деца. Сите што имале насилни родители што ги тепале децата се тешат у тој...
Здраво, дали ќе може некој да сподели искуство Микробиологија 1 и Патолошка физиологија 1? Ви благодарам.
Дали може да дадам овесни трици со никулец на бебка? Прееска земав од ДМ, за во овесна каша со јогурт на пример. Или мора да се овесни снегулки?
I chistena od vnatre i koga beshe nova kupena istoto se sluchuvashe. Beli alishta na 90, shareni na 50 sekogash i sekogash odma gi vadam da ne stojat...
Da
[ATTACH]
Знаеш како кога одиш во кафана ресторан, убав ми е вкусот нели ти ја донесуват не зачинета, сама ја зачинувам по желба, се се мислам или е до...
Еве сме месеци ипол од ноќно одбивање уште ја заспивам со цицање, т.е. цица и ако е уморна заспива ако не ќе се тргне, ќе си се повртка, па ќе заспие...
Дека е изгуби Иран тоа е повеќе од очигледно. Реално ништо не ни менува. Во понеделник ќе скокне цената на нафтата. Ќе биде со наслов дека е поради...
На прагот на новата светска војна, мене ми е најбитно каде да си уплатам одмор...YOLO.
Separate names with a comma.