Не знам дали е ова мојата следна опседнатост, али ги имам на челото неколку и секој ден ги анализирам. Имам сува кожа плус, склоност кон стареење. Ми...
Прашај ги жените, колку изолирани случаеви се. Греота што вака испаѓа, во секој случај.
моето нема ништо,2месеци и 1недела е:)
мислам ќе се среди тоа…. Бар така викаат :) и јсс некогаш кога ептен се мачел не можел да заспие си го оставам на мене да поспие. Некогаш да...
Дали цветен фустан тенок си долги ракави би го комбинирале со бели патики
Da ne znae nekoj kade mozam da go najdam ova molivce?
Ника може и на Св Никола
[ATTACH]
Варени макарони бидејќи постам без масло.
Последниве две години научив дека повеќе никогаш ни позајмувам пари ни правам материјални услуги.Јас цел живот ако имам трошам а кога сум немала ќе...
[MEDIA]
И ние сме летни, затоа мислам дека немораш да се замараш многу со чевлички на почетокот. Мене ми беа многу ружни проодувалките и не и ни купив :tmi:...
41 193
И јас пробав да го успијам ама почна тантрумишта да ми прави и го оставив. И мене ми делува дека е мал. Ама кај него со сила ништо не оди. А ако е...
Пошто летно бебе е моето некои вакви замислував и ја за проодување ама и патичиња за пролетва секако, мн ми се шарени во кеги некако патикиве :| јас...
Чим е без дремка ќе спие до сабајле. Јас кога бев на твое место не се откажав од заспивање преку ден. Правев што правев, и сеуште правам де, ама спие...
Здраво девојки. N Fashion продавницава горе кај котон и ваикики, оригинал ли се артиклите? Никогаш не сум купила од таму и сега видов една ташничка...
Исто е и кај нас, кога и да легне рано станува. За викенд максимумот му е 9:30 и тоа со маж ми славиме ако не почасти до толку. :D Ако стане со...
Separate names with a comma.