Ти речи му и направи си план имаш цел Март на располагање.Тој сигурно нема да дојде и на крај на Март те очекуваме пак.убаво те посоветуваа сите.Ако...
Лепота не се гледа кога е здравје во прашање. Јас ги имам на Кеги тие со срцињата и преубаво стојат со се, и за роденденот ги носеше, баш со...
Не можам кога ќе ги видам со патентиве испреку знам дека е за практичност :drunk: па после и кога ќе ги облечат бебињава во некое преубаво фустанче и...
@Biljarkata е мотивирана женска , да ја прашам до кај стаса со расчистување? Инаку и во стаклени и во пластични садови чувам суви производи. Од...
@merriel0 и мене ми беа ружни проодувалките :rofl: ама сите ме советуваа од кеги да и купам:drunk: @Baby warrior...
Види сликички од апсцес кај мачки дали ти личи така. Обично ко ќе се тепат се касат (на врат) и од бактериите на плунката се прај инфекција под кожа....
Леле ужас, јас две години бев кај него ама среќа ниеднаш не се сретнав со мајка му. А за докторот не знам што да кажам, типично мамично синче што не...
Има подобар избор отколку кај нас, ама генерално, ова е нешто што е заостанато од зимската распродажба. Мене лично ништо не ми се допадна од тоа што...
Не знам дали е ова мојата следна опседнатост, али ги имам на челото неколку и секој ден ги анализирам. Имам сува кожа плус, склоност кон стареење. Ми...
Прашај ги жените, колку изолирани случаеви се. Греота што вака испаѓа, во секој случај.
моето нема ништо,2месеци и 1недела е:)
мислам ќе се среди тоа…. Бар така викаат :) и јсс некогаш кога ептен се мачел не можел да заспие си го оставам на мене да поспие. Некогаш да...
Дали цветен фустан тенок си долги ракави би го комбинирале со бели патики
Da ne znae nekoj kade mozam da go najdam ova molivce?
Ника може и на Св Никола
[ATTACH]
Варени макарони бидејќи постам без масло.
Последниве две години научив дека повеќе никогаш ни позајмувам пари ни правам материјални услуги.Јас цел живот ако имам трошам а кога сум немала ќе...
[MEDIA]
Separate names with a comma.