Od zemi pari moze li da isoratat pismo doma
Kje imam li problem sega so intervencijata?
Матичниот млеч е всушност храната која ја јаде матицата, и токму затоа таа живее до 5 години, за разлика од пчелите работнички кои се хранат со...
Поголема шанса за инфекција , мењај забар
Здраво мојата ќерка сега наполни една годинка, каков сок освен Хип можам да и дадам?
Најверојатно не.. имаше во претходни пораки дека имало комисија претходната недела, мислам четврток пишаа, може да си ти таму со одобрување, пробај...
Izgleda kako da ne se, shto znachi toa?
Дури за 2 недели? Цели 2 недели ќе нема?
За сите што чекате ваучери, само што добив инфо дека од 16-20 март ке има лекарска комисија. П.С јас аплицирав на 25.02
[ATTACH]
[MEDIA]
Јас обичниот го користев и бев задоволна.
Како се справувате со вртоглавици?. Кај мене више алармантна станува работава :( Од анксиозност е, или... ?
[MEDIA] Не би ме чудело да Трамп е намерно станат претседател на Америка пошо го имаат у рака Израелцине со кој знае какви сè гадотии, па сеа преку...
41.196
Не е дека нема време да одговори, тој период беше дома. Наместо да се допишуваме јас него го чекам со саати да ми врати....бидејќи тоа во периодов ни...
Веќе сум во 9ти влезена и серклажот ми стои сеуште Има ли некоја мајка да сподели искуство дали и има пукнато воденикот со серклаж и за колку време...
Ако дечкото на членката имал работа како можел да се укл неколку пати? Значи за други има време да се укл а за неа не? ПС Ако ти си од тие...
Има мала нерамномерност во делот од коската кај коленото Го снимаа утре сме во мајчин дом за ехо
И јас го имав истиов проблем со овој. Првите неколку дена, дали јас не приметував или така беше, изгледаше океј, после тоа мн лошо стоиеше на лице и...
Separate names with a comma.