И да си ставиш! :d: И да не се замараш иччч за вакви коментари, знам дека ти вријат хормони се уште, ама само игнор на вакви коментари, и терај си по...
Свекор ми и свекрва ми запнаа да дојдат денес а му реков на мм јави им се да не доаѓаат не спиеше кенкава е дс ја легнеме порано. Мм ми излезен они...
[ATTACH] Еве да ја прашам @JasBee11 дали уште со муабет се средуваат домашните проблеми пред да дојде до овој степен?
Anex ozy презадоволна сум, пошто си во Германија сигурно и поефтини се таму
Леле 5 дечиња без мајка останале, веројатно е ромка не сакам да шпекулирам вака, ама секој свесно знае дека после 2ри царски е веќе голем ризик, а...
Зошто миеш лице со сапун? Чистиш лице со арганово масло, плакнеш, не сушиш со крпа. Мачкаш крем, зависи колку сува кожа имаш- веледа, собиоетик или...
Јас заедно не би ставила.
Големи се можностите да не дојде и каде тоа резервирал и на негово име е резервацијата.Да не резервирал само,па кога ќе ти помине лутината ќе ја...
[SPOILER]
Ја па мислам треба да излезе и да му пишува онолку колку што и е потребно да и се згади. Понекогаш тоа е единственото решение, особено тука што и по...
А што ќе биде со овој на Кивилџим? Зошто психо?
Здраво мамички, Ми треба помош и искуство од вас. На 2 месеци дали заедно се примаат шестовалентната вакцина и ротата? Дали задолжително се прави...
Magjepsano
Не излегувај.
И мојата накај 7 ипол месеци префрли на 2 и ептен е полесно. Кога ќе ми текне порано по 4 дремки цел ден само во нишкање и доење ми проаѓаше. Мајки...
Јас на 11+1 го закажав. Бев на преглед кај матичнатаа се беше во ред и после прегледот ме чекаше претставникот од Биосејв ии одма го зеде примерокот....
Дур едниот пржи јајца, другиот мести чинии, сирење, маслинки, све што треба. Па ако на едниот му се примоча, другиот ќе ги пази јајцата. Па ајде...
А што е филмот со патентот од доле на овие од кеги? Јас за синко дури не заоди стабилно му земав најк (не ги памтам моделите, знам меѓу два бирав),...
Terapija bez dijagnozA
Separate names with a comma.