Ке подарам [ATTACH]
[ATTACH]
Ова сакав да го пишам. Повеќе се за парички муабетите за специјални чевли. Мене ортопед не ми ги препорачувал стриктно. Син ми порасна со патики со...
Па двата имоти ќе се под хипотека ?
Или сега сака да прекине со неа па и кажува како имал друга женска па не сакал да и раскине од жал чиста манипулација според мене. Нормално дека не...
Затоа велам , девојчево не е виновно , само не промислила убаво , веројатно бидејќи и се допаѓал дечкото . Тој е виновен , бидејќи скривал дека има...
Месец дена време му требало да и каже дека има друга, а којзнае што и има кажано пак на другата женска. Колку вешто се кријат некој.
Акп ти е за утеха , ти си слободна девојка , тој е говедото кое е во врска . Тој е виновен , не си ти . И знам дека тука многумина ќе те нападнат ,...
И уште една во Задруга 100та по ред , молам !
Јас лично вака те разбрав . Јас како сестра што е помала , треба цел живот да барам сестра ми и зет ми да ми ги финансираат ноктите , патувањата ,...
Еден прст? Значи поголемки едно бројче да купам секако? Не им смета да се спрепнуваат? :|
Јас не давав бујон прво - си почнав директ со зеленчук на 7 месеци Малце подолго се вари телешкото затоа купувам на два викенди, варам и замрзнувам
Jas poloziv pred edna nedela gradska od 5-ti pat.
Во постпартум програмата оди и мени? Или само тренинзите се?
Девојки дали се нормални болките во јајници? Под терапија сум со естрофем последна менструација ми беше на 24.02 и од 25.02 сум со терапија дали се...
Па уште кога не сакал јавно да пиете кафе јасно е овде дека нешто крие и не сака да го видат со друга. Бааш тие од типот фини предобри се најголеми...
Прочитав дел за заспивање и приказни па да ви кажам јас раатот си го видов со ова. Устата пена ми фаќаше а мозокот ми пресуши од измислување што да...
Здраво девојки, стварно не знам каде да се обратам можеби пишувам само да си ја олеснам душата, ме остави без сон ова што ми се случи… Излегував со...
За вечерно спиење и син ми генерално не прави проблем. Ако негодува најчесто пали ако му речам ајде добра ноќ отидов јас и тргнувам накај спална, а...
Ketrin Zita Dzones.
Separate names with a comma.