Ист е од 6 години, во Мај ќе полни 7. Во Мкд цела година живеевме сами, татко му во Германија јас со две деца главата незнаев кај ми е па грижа на...
Здраво на сите! Да споделам искуство за Ремедика, се породив пред неколку месеци. Планот беше за природно, но не се отворив. Цел ден со индукција и...
Сакам да е позитивен, имам претходно правено два пати и после тоа сум добивала менструација и затоа сакам да почекам. Симптомите за гадење,...
[MEDIA]
Eve i jas dobiv imam 35 godini no ovoj Pms ovoj pat bese ludnica od zarenje vo zeludnik nervoza odbivnosti kon sve poteceni i bolni gradi haos vo...
Свесни сте што пишувате? Место, секој од нас да се бори да ја направи државата и општеството во кое живееме подобри тие очекуваат нуклеарки! Да се...
Јас се напив диазепам на своја глава и после 2 дена уште толку неможев да функционирам, како шлепер да ме имаше поминато хаха
Штом ти е само во маркет киселината, од анксиозност е. Да имаш некој реален проблем постојано ќе ти е, било кај да си, и додека лежиш, седиш, дома,...
пиев како две недели дијазепам сама на своја рака да пробам што ќе биде само ме смире, а инску исто си дишам исто се
Propolis prskam jas.
Можно е да се блокира некому IP адресата преку фб? Во смисла да не може од ниеден профил да те најде?
немам ок сум порано кога многу читав што може да ми е тогаш така може да кажам како некој паники ме фаќаа леле оба ми е изгледа ке се препотам ке се...
Како знаете дека смета? Кои се реакциите?
Ти благодарам, се исплашив малку искрено.
Постпородилно ти е. Подсвесен стрес. Исто и мене така ми е со дишењето. Ништо чудно и од премногу мислење и неправилно дишење да ми се вртоглавиците....
Пак системот потфрли, но по кој пат? :@ Народот каде е да излезе на улица? :worried:
Жално. Значи сепак и тие се криви. Мене еден жител од Старо Нагоричане ми рече „девојчето и така беше болно, па не кренале врева, се отарасиле од...
Вести слушаме сите , сме запознати со се во светот . Ама искрено ако оставам да се водам по тој памет , да дигам паника ,кај ми е крајот . Психата...
Смири се прво. Оди некаде излези, прошетај, разбистри ги мислите. Мисли на позитивни работи и гледај да го заборњвиш. Блокирај го од сите социјални...
вака сега да прашам нешто незнам до што е и од што е се се случи после пораѓај од кога се вратив дома една ноќ тешко земав воздух, а пред тоа така...
Separate names with a comma.