Семејното насилство сериозно го менува психичкиот капацитет на човекот. Кога личноста е хронично заплашувана, понижувана и изолирана, мозокот...
Нешто не е во ред со јсп страната?
Сосема разбирливо да не ти е смешно. Тој хумор се користи како некој начин на coping mechanism, смеење на сериозни ситуации за намалување...
Крајно безобразно и срамота е покрај ваква трагедија да се обвинува семејството на починатата.Се надевам дека никој од семејството не чита какви...
Честитки и со лесно:inlove:
Не знам овие дали се доволно флексибилни напред. Овој модел барај го [ATTACH] Можеш да приметиш, дека под прстите има очигледни засечоци тој дел е...
Здраво девојки На 21.02 имав трансфер на 5 дневен ембрион-бластоциста На 07.03 треба да направам тест преку крв .. а денеска направив домашен тест...
?
Јас не напишав Психички здрава личност не врши самоубиство а најмалку убиство на сопствено дете ако се утврди дека намерно скокнала. Од каде вие...
Fala ti mila, psihicki mi e podobro koga slusnam deka ne sum edinstvena Ne znam do koga ke trae, ama neka e za kratko oti ke skrenam
Не овде обожаваат да извртуваат зборови и да ти ставаат нешто што не си кажал.
Да, ама џабе, не се замараат
Кој вели дека жртвата била крива? Можете да замислите како е да живеете во постојан стрес? Па нормално е психички да попушти човек!
Не ми ја спомињај ми иде дипломата да и ја скинам, сосема друга дијагноза ми даде, среќа не ја послушав па си побарав и друго мислење.
Убаво напишав Жртвата.Во ниеден момент не ја обвинив.Реалноста е дека психички никој не може здрав да остане во таа средина.
Здраво, Од кој месец почнавте со вкусови? По колку грама им дававте за јадење (дали воопшто меревте)? И ако може некоја финта да споделите како ги...
Кај нас бараат само влажни и бришачи. Не барале чашки, ниту крема.
Секоја покраина има различен почеток на годината. Ставаш приоритети готвиш за два дена некогаш па следниот ден правиш нешто со децата. Сс...
Нешто уште пострашно во менталитетот на жените е што мислат дека ако партнерот е љубоморен - ги сака. Ако не е, не е загрижен за нив. Ама реалноста...
Мене 4тиот месец ми беше ептен хаотичен се надевам дека во 5ти месец ќе им биде подобро сончето.
Separate names with a comma.