Јас првите месеци ослабнав 4кг. Повраќав после секое јадење. Повраќав витамини, повраќав вода. После 16та недела веќе немав проблеми.. Не знам што да...
На Тв вечерва на дебата читаа како функционира Иран и дека е сосема ок маж да има секс со дете кое наполнило 9 години. Дури ги нарекоа држава што...
10 10 е ама сака садомазо
Јас полицијата ја сметам за најкрива! Има и кај мене комшии, кои се од ромска припадност, мажот кога и да се напие ја тепа жена му. 100000 пати е...
[ATTACH]
Бараме мајки со дечиња кои се разлика од околу 5 год, да каже кога завршува оваа голгота :D оти најверојатно е фаза кај сите околу 5-6-7год, па да не...
Кога ќе размислам подлабоко, да се ставам на место секој ден да јадам ќотек, моето дете да е сведок на тоа, страв, депресија, разумот веќе не е ист....
Да, се туширам, се бричам и веднаш користам Лумеа кога ќе сум сува. Нема потреба од депилирање, само убаво да се избричиш. Првите 4 третмана се на...
[MEDIA]
Првото што го помислив кога прочитав... :(
Значи пред да ја искористиш лумеата, се бричиш така? И после треба да помине незнам колку недели за вториот третман, така? А во рок од тие неколку...
Те сфатив баш костим онаков зетовски :D За маскенбал ако прашуваш Во Зара има интересни, Синсеј, во делот за пижами на онлајн им се малите....
2 10 е ама има фут фетиш
Јас пиев цитрафилд, со тоа што пиев денот пред интервенцијата две кесички. Одев во тоалет мн често, а на денот на интервенција не пиев ништо. Бев...
Не функционирање на системот,МВР,ЦСР доведуваат до вакви трагедии.Повлекувала тужба,е да,жртвата под присила ќе повлечи тужба.Затајување во работата...
Дали работи Лидл во недела во Врање, а и останатите продавници?
Mi treba dobar ortodont za fiksni protezi vo Skopje , bez razlika koja e cenata samo da bide dobar
Да споделам мое искуство. Го купив основиот апарат, без никакви додатоци, на голем попуст. Бев скептична. Луѓе, кога ги велам дека уште после првиот...
Separate names with a comma.