Да јас прашував кога веќе ги имав порачано :lol: ќе ги пробам и ќе пишам :)
Јас ќе се вмешам неповикана...чоколадо портокал мене ми е врв таму!
Ноу шит? Оди кажи им го ова на десетици жени на форумов, што не можат да заминат, затоа што... немаат каде, не можат да заминат сосе деца, пошто...
Каде можам да најдам убави материјали за шиење фустан ?
Да се надеваме дека ќе се утврди како било и што било точно.Најмногу за нејзиното семејство.И да почиваат во мир.А ние не сме важни.Секој од нас го...
Во неделата бевме во кафана, нарачавме печурки на жар. Вриштеше по нив. Мислам дека едно 20 изеде :rofl:(од тие ептен ситните шампињони). Јаде и...
Некој продава заштитна ограда за кревет?
Така е, ама не смее да се релативизира убиство на дете
Не сме сите исти.И не сме биле таму така да не знаеме што точно се случило и зошто
И сега секој што имал тежок живот да зема да фрла деца од балкони?
Покрај се тоа, ме интересира и дали Амар е способен да подбуцнува и чепка ко Боки. Со Боки беше да ти е мерак да слушаш племенски.
Dion aerodrom
1 Donnie Darko 7/10 2 Troy 9/10 3 Frankenstein 9/10 4 Sentimental Values 7/10 5 Marty Supreme 8/10 6 Kiki‘s delivery service 10/10 7 Royal Tenenbaums...
Па сигурно никој од хоби не го прави ова.Дај не покажувај со прст и не осудувај кога не ги носиш нејзините чевли и не си го живеела нејзинот...
Богами ја сестрата многу си ја сакам многу е добра и секако ако не се јави после те бара и се извинува и они се многу зафатени треба да ги разбереме...
Зошто почнала врска не знаеме. А останала очигледно, оти не бил у затвор. Да згазам некого со кола, да повредам, треба пријава да ми поднесат или...
Како филмот не и пукнал додека ја тепал?Туку кога го видела со друга
Боки ми е незаменлив.Ми фали неговиот хумор ама тоа е мора да прифатиме.Едвај го чекам племенскиот баш ме интересира што имаат да си кажат едни за...
KZ Toys на фб побарај околу 1300-1400ден беше
Која урда е најубава? Од која земате?
Separate names with a comma.