Јас се спремав 3 дена. Првиот само варен ориз, вториот само сок од јаболко 4 литри и столиците почнаа воденасти да стануваат, третиот ден во 9...
Ќе ја чува Алев.
3 месеци како сум вратен во Македонија, од она што гледам веќе е нереално. Станови, поготово во централен дел, се продаваат од 2600 евра па и преку...
Насилникот работел во пожарна,а жената и била колешка на Наталија-жената на Андреј ДНК(не знам кај работи).
Се збори за девојчето од Куманово што е убиено,дека потекнува од сирмашно семејство, од друга тема се префрлени мислењата.
Исто како Пале што направи. Жената немаше излез, мислам дека тој маж што и беше работеше во полиција. Жално една жена да се најде во таква ситуација....
Не знам за Косми, ама сестра ми да сака помош, на секој начин ќе и' помогнам, ќе живее со мене засекогаш ако треба. Ако не сака помош и не сфаќа дека...
Па не е исто баш ако детето ми е верник, да не се согласувам ама да го почитувам и оставам слободно да си верува, и да ми е геј, да не ги мразам...
Ама не знаеме дали е така, мислам не ми оди приказнава тој толку да бил успешен со дилањето, а жена му "ја оставал" да работи и да тера сиромаштија....
Дали ти би го жртвувала брат ти ако се најдеш во ваква ситуација?
Искуство со Марина Томска? Гледам КГБ терапија држи. Ама скапо е.. Јас сум, јас имам. Така се вика советувалиштето. [ATTACH]
Ако се глеаме на секој трет ден - 7 :D ако планира да искочи со мене а јадел лук - 0 10 е ама е низок oh wait тогаш не би бил 10 in the first place....
А кај ти се обратив тебе? Сегде се пронаоѓате непрозвани.
Јас инситуции никаде не спомнав, ниту спомнав за случајов има отворена нова тема за ова и таму имам коментирано така да нема потреба да се...
Секој бе сака на цивилизиран мирен начин да се средат работите али очигледно системот не функционира, чаре? Секој да си гледа своја посла? И да има...
@CameliaMiller Кој дилер на дрога е сиромашен? Си купил стан од дрогата. За случајов најмногу вина гледам кај братот и семејството. Овој профил на...
А кај го кажав ова јас?
Значи ако не работат институциите да оставиме да си хараат слободно психопативе никој да не ги чепка е браво бе нека страдаат жени и деца.
Насилство е и не тераба да се подржува ни едно ни друго..
Separate names with a comma.