Ке ти стигне кога тогаш. :rofl: Мене по три месеци, 500 денари платив за 1800 денари пратка.
Мора на некаков начин да се отстранат влакната пред да се поминете со Лумеа. Дали со бричење или депилација, тоа е ваш избор. Затоа напоменав погоре...
Мене ме интересира, од закони, со истанбулската конвенција до кај сте?
Не знам како не успеа да ја сфатиш поентата, ама океј. Еве за превенција барем Камелија убаво напишала.
Лелеее јас стварно не памтам дека вака долго може да се очекува реакција. Фала ви на двете.
0 10 е ама е психопат
3 10 е ама сака се преку леб - погача.
5 10 е ама губи контрола кога е притиснат па се истура на тие најблиску до него/неа
Не. За морбили најчесто после 7ми до 14ти ден има реакција. А може да се очекува до 21 ден после вакцина.
По две, пишува и на самата кутија. Една таблета е 150мг.
Нели е тоа многу долго, не важеше за ако фатиш сипаници? Или јас скроз сум заборавила? :tmi: Се изнарадував дека еве два дена нема реакција. :|
Hot Jennifer Lawrence
3 10 ама искача секој викенд со другари/ки во кафана без тебе.
Не, не ми пуштиле ни мене.
no shit Sherlock Треба да живееме али не живееме у таква земја кај што сме институционално згрижени. :?: Ова што се збори не е само за оваа случка...
Која недела ја ставивте втората вакцина?:)
Тоа се вика ноќен терор. Не можеш ништо да направиш само да внимаваш да не се повреди при врескањето и трескањето или да падне од кревет. Тргни се...
Zdravo, ako ima mama koja nije vakcinisala bebu neka mi piše u poruke molim vas
https://dnevnivesti.com/mvr-obezbedilo-videos-snimka-kade-soprugot-stojance-ja-udira-veke-pocinatata-ivana-ministerot-so-shokatni-detali/?fbclid=IwdGR...
Пак да спомнам случајот во Босна, полицајка / швалерка му откри на скотот каде се кријат жената и детето. Па суспендирана па не знам шо. Овцо,...
Separate names with a comma.