Отворил, види на Инстаграм и на фб. Околу 3000 ден. Како што гледав Но, јави се, прашај.
Ништо не е! Работев долго време со шминки, евентуално пудрата не Герлан може да е слична на double wear, ама и таа не 100%.
Јас откога сум тука, пудра и остали шминки купувам само за да после една година ги фрлам оти им поминал рокот. Во цела година не ми се собира пет...
[ATTACH]
Kolku pari e ?
Давате нешто на бебеињата против болка при вадење на запчиња? Бебе изгледа ке вади. Синоќа се истепа од плачење, претхпдните ноки се штрецнуваше во...
Ми излезе ова негде, некој имаше објавено и језда е рекла казала муабет ама скоро па сум сигурна дека братот растел во слична средина.[ATTACH]
Mi treba zana za cuvanje na dete vo popladnevnite casovi, posle 17 casot. 2-3 dena vo nedelata. Ziveeme vo Karpos. Pisete dokolku ste zaineteresirani.
Како што ти кажаа и другите, ноќен терор е тоа. Ги има и син ми, сега веќе поретко, одамна немал. Тригери се ненаспаност, глад, престимулираност од...
41.201
Институциите треба да земат стап. Не дека не го земаат де, тие за Палчо признаа и се што праеле и што не праеле. Ама и тие таму се за стап, па така...
Прво за ситуацијата со (не)дечкото кој не иди да се запознаат - не те сака. Не е заинтересиран. Тажно е ама ќе помини. Ако после лутење/конфликт/блок...
Z hair extension nemam zborovi sisanje e pravo 1000 stepen 1500 vrvni sw toplo ti preporacuvam
Кажав јас пред скоро во муабет со другарка - требаше да си докупиме барем по 1 шише од старата Есте, зашто и онака беше намалена насекаде. Ама тоа е....
! Луѓето секојдневно внесуваат туѓи фекални бактерии со самото тоа што мијат заби во веце или чуваат четка за миење заби во веце. Едно истражување...
И зборите за цивилизирано решавање на проблемите овде во оваа проклетија???? Кај ќе им иде душата на сите овие бе, сите до еден имаат крв на...
Луѓе не знам дали е соодветна тема ама ми е проблем па еве: За некој ден треба да вадам лекарско, крв ,мокрача... Детален преглед. Имав многу стресен...
@Mumoftwo30 @Giinna Ја пробав четката. Многу ми се допадна. Ја користев за сушење и фенирање. За некои 7 минути имав готова фризура. Косата немаше...
Separate names with a comma.