Јарци, лавови, риби, шкорпии, ракови. Овие знаци се злобни и токсични.
Жртвите седат во засолниште/шелтер само 1 месец, колку што знам јас и ова во 2021, а сега како е незнам. После тоа ако неможат да се засолнат кај...
Наркоманка си ја уби сопствената малолетна ќерка и сама си пресуди
[ATTACH] .
Не дека чиата не ти одговара, туку таа набубрува и ако не испиеш 2 л. Вода после јадење чија во текот на денот контраефект има
Dali najde drug ortodont za da ti gi sredi ?
Nekoj iskustvo so serotinin? Mi preporaca doktorkata poradi anksioznost vo pms. Neznam dali da gi pocnam cutav kontraindikacii I nekako ne mi fakja...
Се решив да сечам туби најсигурна опција е таа, веќе закажав термин за операција. Одвај чекам
Каде пишав ако е атеист палење на клада ајде кажи ми? Неможам некој што многу ми се допаѓа и е добар карактерно да не го сакам само оти не сакал...
Јас не сум слушнала да има активна куќа моментално, а невладини имаа неколку. Одамна нема ни од нив никакво инфо. Инаку во право си дека семејството...
Државни преку ЦСР се сместуваа. Во голема тајност се одвива тоа. Со жените работеа стручни работници. Имаа по некое интервју во јавност од жени што...
Нормална коса имам. Оваа крема е. [ATTACH]
Антролин маст од зегин или флого маст во дебел слој било која И мене Факту не ми помогна воопшто ! Плус многу вода , мека храна , манџи , редовно 2-3...
Глупости. :rofl::rofl::rofl: Он е, а очите му изгледаат поинаку поради различните светла. Како и на сите луѓе. Плус, старее. Не може да изгледа исто...
Спрејот за коса го купив , пак паднав на маркетинг но искрено ужас Ништо не прави , ниту држи подигнато и волумен како што му прават реклама , сто...
Луѓе што мислите за ова новите шпекулации за Џим Кери? Мене искрено не ми личи на него на последното појавување на César awards во Париз.
9 10 e ama e nevina na 30+
Четврта од Тетово,пета од Демир Хисар,аман и вие .Ќе ја збуните уште повеќе.
1 10 е ама имал/а над 30 сексуални партнери/ки
Мене Виа пост секогаш ми се паѓале со нив. Брзи се генерално, да, еднаш само почекав малку поише од вообичаено.
Separate names with a comma.