Јас од 8 и нешто месеци гледам тоа што можам да давам свежо ама немаше многу избор зимава за жал. Во главно краставица, боровинки, авокадо, банана,...
Ова ми треба дефинитивно, од каде го зема?
Od kade ja kupi orizovata hartija I kolku chini?
Каде и колку чини ? И јас размислував за таа опција ама на пораѓај не ми дозволија.
[ATTACH]
Ме изнасмеа од сабајле, само што отворив очи, далеку сум од барбика. Сепак фала ти на комплиментот.
Не се дава ништо тогаш.
Можеш да дадеш да грицне не е ништо лошо тоа, само да не е цел оброк свеж бидејќи мешето т.е. дигестивниот систем е сеуште кревок. Јас накај 7м и...
Овошје не варам од старт уште кога почнав со вкусови давам се свежо што се јаде. Зеленчук варам како и за нас нормално, во манџички.
До кога варевте овошје и зеленчук? Вчера една комшика гледам јаболче му дава грицка малото е 7месеци ја да не сум претерала заборајла со варењево!...
А, добро толку не ти помагаат апчиња АД? Мене док ми рече да се напијам за смирување пола ако не сум ок.
8++ Д: киноа + пола жолчка + грчки јогурт + сецкана краставичка на лентички да грицка Р: тиквица + црвен патлиџан + ориз + путер В: 7вида житарки (...
Побрзо да помине раката :( до роденденот да си тип топ! Нас 7миот ни почнува за еден месец само што излеговме од 6ти значи да се спремам психички и...
Карактерно добрите луѓе не мразат, тоа пробуваме да ти објасниме. Човек кој мрази воопшто, не е карактерно добар човек.
Општо за девојка still 10, за избор на партнер за мене 1. 10 е ама му/ѝ смрди потта.
Леле значи ја расипаа пудрата. А старата верзија значи веќе нема да се продава? :( Јас 1N1 , 1N2, 1W1 ги користев, сите овие нијанси ми одговараа....
Ооо :( Знам така е, јас си ги користев Batiste и Eimi dry me на Wella што се супер, ама ете паднав на маркетинг Тоа е, се надевам мене да ми се...
Државни сигурни куќи освен на хартија не постојат, ниту постоеле. До оваа информација може многу лесно да се дојде само ако малку се заинтересирате....
Јарци, лавови, риби, шкорпии, ракови. Овие знаци се злобни и токсични.
Жртвите седат во засолниште/шелтер само 1 месец, колку што знам јас и ова во 2021, а сега како е незнам. После тоа ако неможат да се засолнат кај...
Separate names with a comma.