Неверство не се простува
Sto se slucuva ako 2 den ciklus se pogodi sabota? Kako ke se otide da se ispita E2 i kako ke se zeme soodvetna terapija koga doktorive se do petok?...
Заеднички живот пред брак е најдобрата работа за двајца млади. И дава простор и време да се запознаат подобро, на површината излегуваат сите...
Здраво на сите. Треба да направам ехо на тироидна па неможам да се одлучам дали кај др.Габриела С.Балабанова во Е Медикал или кај др. Татјана...
Јас овошје никогаш не ни варев/обарував. Или во блендер или гмечено.
Која наркоманка?
10+ Д: амарант, авокадо, банана, киви У: кисело млеко со рендана крставичка Р: телешко и компир, пченка, боранија, маслиново В: лепче со домат,...
Дали после биохемиската, следниот циклус сте добиле порано или подоцна? Овулацијата месецов ми беше порано, фатена ми е и на ехо и со тестови и сега...
Скоро секогаш, но имам периоди кога се ептен интрусивни, нема сакам-нејќам, како некој друг да ми зборува во мозокот, се борам да ги заќутам. Еве...
Za Lazarevski Sistina golemo ne. Na operacijata izgledase navidum super, na kontrolata ok isto, no ne e dostapen telefonski. Jas ne baram za...
Мојава и дадов тогаш накај 8 и нешто да проба ама нешто не беше заинтересирана. После кога дадов на 10 полни се утепа од јадење и често давам...
Најдобро 10.000€ да си ставиш па после месец дена поише
Auuu ne vredi da se ceka
Фала ви! :l: Знам дека набрзо ќе е решено. Се е со причина најверојатно, во животов, не знам. Ајде па ќе славиме! :) Не е паметно да пишувам...
Портокал мандарина уште немам дадено а баш им е сезона дури и поминуваат веќе да и дадам на 8ипол викаш?
11 Д: пита со кори од хељда и фил од јајце и урда (мајка ми ја правеше мене не ме бива ама лебаркава се изнајаде со сласт) + грчки јогурт У: шмукалче...
Јас од 8 и нешто месеци гледам тоа што можам да давам свежо ама немаше многу избор зимава за жал. Во главно краставица, боровинки, авокадо, банана,...
Ова ми треба дефинитивно, од каде го зема?
Od kade ja kupi orizovata hartija I kolku chini?
Каде и колку чини ? И јас размислував за таа опција ама на пораѓај не ми дозволија.
Separate names with a comma.