Визата и гласи на основа на фамилија или на основа на работа имаше таму мислам дека 26 или 36 платни листи и требаат да и се префрли од фамилијарна...
Била турната по скали во клиника,тоа беше објавено,имало и докази.МВР и ЦСР таму,тој си заминува со детето-пред нив,ништо од нивна страна преземо за...
Луѓето кои се од таа населба не знаат што точно било, ама вие од други населби и градови се правите сезнајки.|( Двете сценарија се подеднакво можни....
Продавам баланс даска од KidsHut, розева. Пишете ми лп за повеќе слики
Па сама го пишуваш истото што го зборувам. Кои се "другите"? Хомосексуалците не ли се други луѓе? Да, човек ќе го прифати своето дете безусловно, ама...
Им текна на нас, заборавените
Колку што јас се разбирам, жената во овој случај може да остане во Германија само ако работи па да ја префрли визата од фамилијарна во работна, друга...
Здраво девојки, ве молам препорака за лесна пудра со нормална покривност за комбинирана до масна кожа. Со години ја користам мејбилајн фит ме 105...
Јас имам негативно искуство во Систина. Родив спонтано со епидурал но не ми фати, не знам од која причина, нити ми објаснија како зошто и кога се...
И кај мене легнаа.
Сигурно е повлечена веќе старата, затоа и беше на попуст ставена низ сите дуќани за козметика. Баш ми е криво што не си купив, ама бидна работа....
Ајде да ја анализираме ,ајде Тоа од психологот , срамно е да го пишува. Која е пак таа , не ја ни знам. Можеби е by the book , не велам не , ама и...
Маја повозрасна жена со црвена коса и кај мене беше она и марија прекрасни и двете
Офф лелее се си викам ајде период е ама никако да помине периодот. Спиеме или 2 или 3 дремки по 40 мин
Ајде аирлија дочекавме ние последни во редот. :D
Легна ддв
Жан митрев форсираат доење мене ми беше второ па знаев како што бебето беше цело време со мене и цицаше ад пиеше само еден ден после беше само на...
Ме запрепасти. Колкаво е вашето дете и што бидна после еден месец? Се плашам јас за брзо детето ќе го оперирам кај него. И првото тој ми го оперираше...
И ај вака да сумирам на едно место и да завршам овде . Мене ми е жал за сите жени што живеат со тепачи и насилници. Ама ....АМА секогаш имате...
Separate names with a comma.