2 до 3 дремки од 30 до 40 минути, оброци катастрофа и кенка цело време а еден заб има. Со еден збор катастрофа само да се здрави и живи.
Подарувам кадичка сина во вид на ајкула и сад за полевање. Кој сака нека дојди кај воена болница да му ја дадам..За мало детенце или за бебенце е..
Дома не смејат да седат сами толку мали, може да ве пријави некој. Обично пишувате одмори кога е и распустот, некогаш може и боледување да земе....
Се исто и кај мене само што мојот сопруг сакаше да е внатре и да ја пресече папочната. Мене ми значеше да ме држи за рака кога бев на бокс. Потоа...
Не е мала, по новите препораки може на 6-7 месеци веќе да се воведе и цитрусно, нормално дадено соодветно да не го иритира стомачето.
Очигледно игра не на две ,туку на повеќе столици.Но,должност е на секоја од нас да се грижиме за себе,па така членката да не се вплеткала со него...
Прашај го чичко чат џпт :D што муабет си изнаправивме овие 3 месеци еее
7 10 е ама е вмровец :D
Мојата дури и доаѓа нагон за повраќање од што ги пика рацете во уста и цело време е жива вода мокра а не трпи лигавче. Колку што знам така почнуваат...
Се мислев да не ги пијам апчињата овие денови па пред трансфер да испитам пак
Цел пост го прочитав и не можам да разберам зошто за еден човек лошите услови во кои се нашол се оправдување за лошите постапки а за друг не се?
Каде во Скопје има тандем масажа за двајца? Сакам да ги изненадам родителите за годишнина.
Do deneska absolutno nisto , bas vcera i pisuvav dali e normalno da ne osekam nisto! Ama deneska imam kako menstrualni bolki sto poveke odat na kaj...
па тешко, бидејќи си се разведувала знаеш колку време се чека за рочиште, па пресуда :drunk: па да се спроведе тоа
Некој да ме просветли со скоковите во развој? :D Барав на интернет и најдов некои табели според недели ама не сум сигурна дали е тоа тоа зашто никаде...
Џабе објаснуваш, тој што не разбира, нема никако да разбере. Посебно тој што не бил во таква ситуација, не очекувајте разбирање од вакво опшество,...
Лелеее, вие најдовте да осудувате зошто се тепала со швалерката?! Ај, читнете си ги мислењата во темата за изневерување, колкумина од вас главната...
7. 10 e, ама не сака сериозна врска. :?:
Да, така е. Баш тоа сакав да кажам.
Дали смееш да се сончаш одма после депилација? Има ли влијание сонцето?
Separate names with a comma.