Мислам поради ладното време доаѓа до повторување. И на син ми му се појавија повторно откако залади :drunk:
Бар ти кажал хахаха
Зошо јавното здравство не е во ред и че умреш дур отидеш на доктор? Затоа што не може да има само прва смена и да се понашаат како јавна...
Излеговме на кафе за да ми каже дека поранешната девојка го изневерила после 11години врска ок брат и реду ЈЕ , сите сме биле разочарани и уште ќе се...
Има апликација - Wonder weeks. Таму се детално опишани, со датуми, со се.
СДК: Мајка ми гледа Heated Rilvary. Го обожавам позитивното секси влијание што го имам врз луѓето околу мене :*: [IMG]
Едвај чекам 19ти за да одиме Истанбул на турски појадок :inlove::inlove:
Како им се движат цените на венчаниците?
Моја теорија (теорија, може да грешам) е дека тој си има дојдено дома лут зошто претходно била повикана полиција и тргнал да ја тепа. Жената за да...
Ќе пишев нешто и ми крашна Фемина на 3 секунди. Го земам то како знак од универзумот.
41.207
Или види на инста кај dr. Goodnight она има од која недела почнува и колку трае
34+4 сум, не сум како тебе ама да ти кажам уште сега ми е мачно, тешко спиење стално уморна, сигурно тебе ти е уште потешко
Значи ќе умрам овие денови , ми се појави осип ,круг црвенило ме чеша , ми дадоа креми 14дена да мачкам , не ми се живее вака , мачката ми имаше...
Јас пак да повторам пошто секој ден поминувам од таму. ...еве и сега поминав....на тие огради нема апсолутно шанси никој да не видел ако ја турнал.
нормално пошо треба судијата да го потпише предметот, па службеникот е на одмор, па на боледување итн.
За печатот од 1 мин работа чекав 5 месеци. Фала ти, ќе одам и до црква ќе прашам .
не се исплаќа зошто земаат провизија 5% од старт на добивката и 2%управувачка провизија секоја година.. Подобро стави ги во СП500
Знам. Што за мене е најстрашната реалност, искрено. Сè e оставено на свеста и совеста на родителите, а добро знаеме дека во пракса тоа подразбира и...
Успеа да закажеш? Само во сабота враќа?
Separate names with a comma.