Тој е
После две години без алкохол, пак имав релапс. Се чувствувам засрамено, виновно, неспособно, се каам многу. Ама еве сега пак ќе пробам. ;( Жива...
тие денови од 2026 кога се дава отказ не ги додаваат фирмите освен ако отказот е после 1ви јули
јас имам 22 дена одмор(до 01.01.2026) и дадени ми се сите за користење и веќе почнав да ги користам
У секоја нормална држава детето ќе им беше одземено на времено и згрижено. Ниту мајката ниту таткото немале акл што и како прават. Таткото има...
[MEDIA]
На пчеличката Петар?
За тој во големо пакување зборам. Можеби е говедскиот, не знам. Ама не можев да го пијам, повраќав, не го поднесував воопшто.
1 Петар
Псујам како кочијаш некогаш, не нечија мајка туку сијасет од "fuck...." дис, "fuck..." дет, "shit" "shit-fuck" итн идр. Углавном во себе, ретко ако...
Жената е мртва, што и како требало завршено е. Важно е други кои се живи да извлечат некаква поука, без оглед дали моментално трпат насилство или...
До 10 март еуцерин е на попуст во зегин. Јас со првото дете све живо пробав на крај најверојатно си надрасна сам, сега решив да почнам со Еуцерин,...
Од 1 март 2026 година сите банки имаат засилена автентикација, треба да ја превземиш NLB Pay апликацијата Повеќе:...
Девојки препорачајте ми некоја пудра за многу суво лице.Сакам да е лесно покривна може и бб или цц крема.Значи да не е тешка да можам да користам и...
Женички лесна бременост на сите. Пишувам уплашена за една тема, воедно сум за некој ден 7ма недела од бременоста и бев на прво ехо за срцева акција....
Психијатрија за деца и младинци Скопје на клинички
Не знам од каде хемијата, кога јас сум физика ти па историја.
Можеби оградата терасата била висока да, ама што ако пример, сега не знам колку се мали терасите, ама што ако имало, стол или нешто , што можела да...
Zdravo, jas da se dodadam.. se mislam i jas da pravam microneedling za da go osvezam. Znaci nemam akni, luzni od akni ama mi e mnogu suvo. E sega...
Separate names with a comma.