Одамна јас ги обожавам еклерите од Делиција, имам пишувано тука на форум :D а од овие со фстак немам пробано, ама затоа тортата со фстак ја пробав и...
Мм јас обожавам ваква комбинација, ќе мора да пробам :inlove: за ваков предлог добредојдена си да се вмешаш :D
Обично слабо рефундираат, па најверојатно ќе ви понудат друга опција. Јас би прифатил и така. Е сега зависи каков ти/ви е вкусот и што ве привлекува...
[ATTACH]
Не дека е мајка туку дека со години трпела насилство, затоа е жртва. На крај така и животот и заврши. Не знам што не ти е јасно?
Zdravo, pak jas! Dali nekoj ima iskustvo so predvremeno pagjanje na koncite, konkretno mene mi padnaa denes po 4 dena od operacijata? Rizicno li e,...
За приредбата не е во ред. Требала да им нагласи што ќе се случи ако заборават. За домашно нашата им кажуваше секогаш да заокружат и запишат што...
може слика да ставиш од кој поточно :)
Во договорот пишува дека во случај војна има право на рефундација на средствара со задржување само на реални административни трошоци што ги имале....
Омџ, стварно почнаа муџахедински кампови да ликвидираат? :D
Добро де ај да збориме за конкретниов случај може ? Пошто е тоа темата... Ете можела да замине пошо имал друга . Ама некела
Затвор не спречува врски. Баш баш во околина имам "таква". Знам зошто, сè ми е јасно. "Среќа" што тој меѓувремено умре (од сосема други причини) па...
Top coat е најубав на Кико, некое сребрено шише со сребрено капаче е пакувањето. По цела недела трае.
Немојте така да го плукате изгубениот германец, па не дека он дошол у вукојебинава само оти да не плаќа данок на парите од Инста што ги праи со...
Ако гледам позитивно а во моите 30 години се докажува обратното, јас би рекол дека сум во заблуда. Песимизам или реализам, што ги дели во случајов?
Знам дека сум оф-топик ама кажи крај. Мислам те имам читано како маж ти се однесува кон тебе и дека трпиш психичко насилство и верувај нема да се...
Да. Така е по распоред. @arwen93 мислам ти ме прашуваше дали е рано за ММР вакцината. Стико комисијата за вакцинација го прави распоредот на...
Мое мислење е дека досега требало да имате и вечера т.е 3 цврст оброк и да воведувате ужина. За дете од скоро година 2 цврсти оброци се малку.
Separate names with a comma.