Да не има грчеви?
[ATTACH]
Се впива ли брзо навечер? Кремата да не ја имаш користено? Некој да не ка користи centellian хидратантната крема ? дали е погодна за комбинирана...
Тоа се вика негативна енергија.
Жена на жена -волк. Среќен 8- ми март.
@Бибиче , не можеш преку ноќ да смениш кога веќе олку долго сте терале со млеко. Ама пример: Кога ќе стане само 100тина мл млеко, за пола час после...
ова е веќе сериозно трчање :D браво!
Маж ми нарачуваше од таму, оригинал се. Јас од тука се откажав од парфимериите , цените не се реални како прво и како второ двапати се изгорев со...
Скоро секој ден, од раѓање.. и навечер така знае да се разбуди и денски, ама чим ја гушнам се смирува.
Ви се случувало ли бебето да се разбуди од спиење со врискање и плачење? Ама баш силни врескање…. И не се смирува на града у тој момент:?:
Јас мислам дека нема потреба на родители да кажува ништо наставничката откако ќе се научат букви и можат да си запишат во тетратка потсетник самите...
41.212
Искуство со Лагуна за обука за депилација?
Дали некој бил во Лагуна на обука? Гледам имаат попусти
Јас би направила брис пред антб секако, но чим сте под терапија нема потреба да се преиспитуваш веќе, секако 38 не е висока тт мајка. Гледај...
Недела, печурки на жар.. Добро е што е сабота :lol: Наздравје нека и е. ^^ Јас на два наврати и имам дадено печурки и двата пати цели ги искака и...
Дали имате порачувано од Еликсир? Дали се оригинал парфемите? Сакам онлајн да нарачам 2 парфеми и не се воопшто евтини па не сакам да се зафркнам.
Здраво ќеркичката качи температура во понеделник вечер ,и правеа крвна слика беше покачено црп,имаше секрет зелен и малку црвено грло ни дадоа...
Separate names with a comma.