Под 2-Не. Со новиот кривичен законик, пријава мора да постои. Има сведоци, се случува на јавно место, полиција по службена должност треба да поднесе...
Факт е дека дете е убиено. Од кого, нема докази. факт е дека жената трпела насилство. Факт е дека ЦСР не мрднал со прст да го заштити детето, па е...
Прочитај ги белешките од дневните билтени на МВР и судските поднесоци за случајов кои беа изложени од МВР. Не рекла кажала.
Па не може со нокти или со нешто остро? И нежно да се гребе
А креатинот им е врв нема подобар на пазарот
Треба да пробате повеќе брендови и да споредиш јас и мажот ми користиме се од Адастра и сме презадоволни. А тоа дали е прашкасто или без вкус и не е...
Може,ама може во постари години,да се смени се'
Кои факти? Инспектор си? Ако си како тоа споделуваш овде инфо за случај кој се истражува? Добро бе, арни ли сте?
Фактички испаѓа дека по парфимериите и веледрогериите се шкарт парфеми, единствено на франганс се оригинални?
Очекувам деновиве да не изненадиш со некој десерт подготвен со кремот :)
Абе и да не е наместена, луѓе знаете шо ви се случува во мозокот во таква ситуација? Си се земала со него, ти ветувал брда и долини а испаднало оти...
Здраво девојки. Ги читав коментарите нагоре дека ласерот не е трајно решение и се согласувам. Јас имам проблем со хормоните кој го држам под...
Значи сите жртви на насилство кога ќе си ги фрлат децата од балкон да не ги судиме? Како тоа не знаеме кој е убиец? Фактите сведочат точно кој си...
Да се надеваме дека сега работат, не ваљда да пуштаат провокации по форуми :)
41.214
Комшика Богдан?
Може осмислено било баш сега тој да покрене постапка за развод и да направат Ивана да ја нападне швалерката, за да пред сите жената испадне луда и да...
Работат само онлајн,прва причина е сигурно тоа… не знам друго. Јас до сега имам неколку парфеми нарачано и сум презадоволна и парфемите се оригинал
Проблемот е што една сесија на државно трае 30 мин.
Добар beauty салон за депилација на веѓи Центар/Кисела вода?
Separate names with a comma.