Девојко, никако следен пат. Удри му блок! Во мислењава опиша ненормален тип, можеби и потенцијален силувач. Салам дечко ќе ти ги почитува границите и...
Да, владе од мусинци, прв ти на телеграм дознаваш дека радарите во тел авив му биле турнати и дека вестите од cnn, bbc, итн биле biased. Му прават ai...
Zdr dali ovaa e dobro za cistenje na prozori ako nekoj go ima i me interesira za peglata za alista kako ste zadovolni.
Кој црн сведок, соучесник е тој. Ги возел цел ден и чувал стража додека ја тепа. И тој заедно со сталаков за инфузија на кол.
Само ќе те поправам за ова пиченце Кате, не заслужува да биде гнасава спореден со толку силен орган. Оти пи*ка раѓа деца и истрпува невидена траума,...
Девојки што се случува со Тему у последно време? Досега се ми стигало за брзо време, сега пишува дека неуспешна достава поради непозната адреса, а...
Кажии им батице дека треба да јадат, да внесуваат калории а не прашаци да пијаат ^_^ Во колана ако не туриш нафта нема да оди, ај нека оди на...
Како знаеме што се случило кога не бевме присутни таму? Можеме само да се расфрламе со претпоставки од она што го кажуваат на вестите.
[ATTACH] [ATTACH]
Лелее, сеуште продолжуваш да го браниш, не ми се верува. Единствена си и плус жена си. Сигурно за целава ситуација и ти се смееш исто како тој...
Изгледа и слајднал у ДМ, а она го кулира :D
Абе сѐ во ред тоа, ама ти многу лично ги доживуваш работиве некако. И мене ми е интересна таа тема и објавувам таму понекогаш, ама ако кажам дека не...
Што е форава у секоја тема што ја спомнуваш, кажи и ние да се насмееме...
Баш е интересна темата, мене ми е убаво да гледам кој што си купува, само тие некои интимни работи исто мислам дека нема потреба да бидат објавени и...
Не, не знаеме точно. Ни пријавите во полиција се често "точни". Не знам зошто те толерираат, едно е да дискутираш на темава, твоево е такво гнасно,...
Таа тема е consumerism final boss, порано објавував таму и само ме стимулираше да купувам глупости. (facepalm) Скроз беспотребна тема.
Фала :hug: Исто и јас... и тоа мислења од крајност во крајност :D Од презадоволни, до крајно разочарани. Вака го вклучив само да пробам, дува корне...
Да ти нацртам ли дека е турната намерно и е убиена!!! Кој се фрла назачки од балкон? Од кај никна сведок демек ја чекале да се спреми бла бла... Го...
Точно знаеме што се случило, многу работи излегоа на виделина преку извештаите на МВР и дневните билтени, нажалост некои овде уште си ги покриваат...
Separate names with a comma.