Не рационализирам, само велам дека имало некоја причина за тоа, апсолутно никој со здрав памет не би посегнал по живот на дете. Во момент на очај ја...
2. As Good As Dead - Holly Jackson 5/5 3. Тунел - Ана Волц 3/5
[IMG] Ова не е смеење? Тогаш имате проблеми со очите дефинитивно
Колку време си анксиозна мила? Јас 17год сум анксиозна и фала му на Бога, во ред ми е и срце и се :D Во последно само притисокот го фатив кај што ми...
Лореал , бројката е 600. Фарбата е преубава . Јас порано сум се фарбала со секакви фарби, ама оваа е стварно поквалитетна и преубава , барем за...
Дали некој ги има пиено ImmunoComplex Cink таблетите? Како сте задоволни?
Би простил ама после ке биди врстено дупло
Со што се мафините правени, многу сочно и вкусно изгледаат.
За која фарба се работи? И јас,сум шатирана сакам да покријам се. Битно ми е да држи бојата,да не одам шарена по два пати миена
Од Vanish , од Дм спрејот или гранулатите. Има многу избор ... Времево е само за перење алишта . Се сушат на сонце брзо . Раат . Волку топло не...
E i za omino biankk da proveris ovde po italijanskite ili balkanskite marketi kaj nas i toa go ima isti vo balkanska prodavnica.
Јас сум 36та, тахикардија имам веќе некаде од втор семестар, ама не е премногу до максимум 100 ми бил пулсот кога сум мерела. Ама и ретко мерам :)...
Двете ми се убави со тоa што секое второ дете во моја околина е Јаков. Алексеј одамна немам слушнато.
Некој искуства со Аптив?
Ти благодарам, баш ќе пробаме.
Човеков е тежок психопат, насилник кој се надевам ке остане во затвор долго време ама тука ке зборуваме како он се смеел на прашањава на квази...
Има некој од тука нарачувано? Како сте задоволни?
Еххх времиња :D и јас толку спиев кога бев млада :makeup:, сега цврц :lol:
Бојата е многу убава, таква нијанса се фарбав на Лореал, ама од Германија ми ја носеа тука ја немаше бројката. И овде ги има тие нијанси баш вчера...
Separate names with a comma.