Вака размислуваат 90% од таа генерација (кај некои повеќе кај некои помалце изразено) и да тука лежи проблемот за новите генерации… Тие се така...
[ATTACH]
Имам нарачано од странава пред два месеци, за друга ташна. Ташната е копија на оригиналот но е целосно иста (тврд патент, картонска подлога…) како да...
Со морков, банана, јајца, кокосово масло, овесно брашно и интегрално пченично. Рецептот имаше и суво грозје ама не ставив. Од blw meals апликацијата...
Ви кажуваат ли децата што прават во градинка? Се прави муабет, се ќе кажи, за како поминува во градинка одма игнорира.
8+++ Д: киноа + цела жолчка + грчки јогурт + краставичка Р: мисиркино + брокула + компир В: ноќна каша со слива + банана
Zdravo nekoj da pise, sakam da si ja olesnam dusata, mi stanuva mnogu tesko
Честит празник [MEDIA] P.S. Знам дека читаш Не знам зошто блокови, па гледаш од кај мама тате бате . . . . Тука сум Не знам која смена си за да се...
Напротив, порано требаше да ги запознаваме, сега сами си се кажуваат пред време ич за луѓе да не ги есапиме.
Која е каша од Хип со житарки ја даваш? Комбинирана каша со Хељда или ? И дали сите житарки ги имаше пробано посебно?
Е ова е прост човек во буквална смисла на зборот..баш така изгледа и ваков став има ,претпоставувам сигурно нема ни дооформено средно образование...
И утре ваква некоја ќе дојде и ќе ти расправа како денешнава младина не ја бивало, не знаеле за култура и почит денешниве генерации. Ужас!
Дали некој знае каде можам да најдам книги од македонскиот автор Саздо Станојковиќ
Колку време ви требаше да ги спремите испитите анатомија и хистологија?
Знам, скапа е… најдов сличен модел во Зара има 1990 денари е, а на Амазон најдов друга околу 1700 денари. Премногу пари некако ми е за ташна 3500...
Не се разбирам во овие работи, ама сигурно постои некоја дупка низ закониве и дегениве се повикуваат лабаво на тоа дека немаат право да го отстранат...
Pred nekolku dena so decko mi imavme nezastiten odnos,ciklusot mi docni 4 dena, dva od testovite se pozitivni a eden negativen,dali e mozno da...
Колку се исплати и колку се наплаќа приватен преглед (обичен, психолог, психијатрија) Немам здравствено сигурување.
Ја жалам снаата ако ја има. Се надевам не е тоа случај. Како и да е, потфрлила и со едукација и со човечност.
Separate names with a comma.