8 часа, некогаш и повеќе.
Кога ќе го победиш манипулаторот со арументи. :mm:
Zdravo, kade da pravam vtor skrining da mi dadete predlog bolnica i doktor? Po moznost privatno
Дознав дека сум алергична на мачки и не смеам да чувам мачка , мачорот кој го чував ќе треба да се однесе на друго место подалеку од мене, пишувам и...
Здраво девојки, дали можеби некоја од вас има искуство со прв скрининг кај Ирена Гошева од Биотек?
Ти сакаш, и ја сакам да ми купат авион ама нема. Сакам да испушам цигара.
[ATTACH]
Влегов во СИТЕ панталони што ги имав купено “за кога ќе ослабам”. :party: Што пие кафана? :d::dance::*: Прекрасен ден. :sun:
Посебно сум горда што после 3 месеци мм најде време да ги закачи даскиве(facepalm). Иако под закана, дека од глава ќе му ги акнам, сепак успеа и сум...
А нафта на Макпетрол нема од четвртокот. Со чест на исклучоци на некои бензински. Кај нас Регулаторната комисија не дере. Немаат г'з да направат...
Петокот вечер у кам кај мене било лудница… живо ме интересира кај ќе ги носат тие намирници ако има војна и лебот во шо ќе го печат ако нема струја,...
После 4 часа.
Важно после 15 години им текна на Владо Илиевски. :D Малку закаснето, ама тоа е. :lol:
Комодита истиве. Предобри се јас ги имам само др.боја
истиот проблем го имаме. На почеток пипиваше во група а сега нас мајките пола од денот но врви да прашуваме секој ден по што имаат домашна. И кој...
Зависи каде и зависи во која градинка. Во нашата се пополнува формулар електронски, а на пример кога ќе одлучиш во април-мај да ја запишеш се оди до...
@Aleks.mar кај мојава многу често имаат диктати, само со изучените букви нормално и не ми е чудно. Најчесто во школо вежбаат нови букви, а дома...
Баш се чека за во државниве. Ние ја запишавме малата кога имаше 2 недели. Едвај едвај со врски , ја примија на година и 4-5 месеци.
Според мене, за цената, секој си го знае џебот, некому му е скапо и 1000 денари. Но, сметам дека ако имаш мака ќе си ги прежалиш парите и ќе се...
Separate names with a comma.