Јас од докторите сум задоволна посебно од др Палчевски цело време доаѓаше да ме види и кога не беше на работа но од сестрите на одделение не,се...
Тешко дека ќе најдеш купечко без сол, ама не е страшно затоа што не е голема количината на сол во лебот а и бебето нема да изеде кујзнае колку....
Знам дека и за тебе е. За секој здраворазумен е. Зошто за ЦСР не било (а еве гледаме дека требало и за нив да биде) тоа ни е маката нас.
[ATTACH]
И ние болни со синко, тој петокот се разбуди со треска и тт во 6ч, ајде дома, на 2 сати креваше тт, цел ден и цела ноќ петокот, изгоре до 40 одеше,...
Мене ме породи Митко Ивановски, бременоста ја водев кај матичната, скрининзите кај Димчев. Јас сум многу задоволна од Ивановски
Колку се зема плата во мвр ?
Мало е.
[SPOILER] Јас сабајле одма направив скриншот, немам дете до 3 години ама сепак се нервирам како да имам. Оваа група е за децата до 3 години. После...
[ATTACH]Здрав колач од урми и спелт +кокосов шеќер
И да видите колку има разлика во годините, моето на 5 год и 9 месеци беше прваче, јануарските/фев деца веќе 6 год и 9 месеци, значи менува цела...
Аларм
41.218
Лиценца без знаење :?:
Абер некој?
Е така де. Вчера не им честитав, денес нормално понеделнички градинката е цу. Персонал немало, болни биле, групата на ќеќе дома да остане цела. И од...
Не Алва?
Оклоп
@quattro @20cm благодарам, ептен бев скептична пошто не е популарен. :D
Separate names with a comma.