[ATTACH]
Енџел трејд на рекорд има и во бисер, и во гтц горе во бутиците
Прашај во книжарница Три.
Ја не знам зашто уште се гледа на тоа дал живеел со неговите или сам како на лошо :)
Многу ти благодарам
Се надевам дека не ви наплатиле првите, кога не бил успешен тестот два пати. Како е можно 16 та недела сеуште да нема фракција, можеби треба 2 дена...
Подобро прашање би било: зошто сте во несреќен брак со деца!? :!:
Слободата!
И јас сега на 7 месеци ќе и воведувам втор оброк.
Prviot i vtoriot pat vo Biosave, tretiot Avicena. Mi rekoa za tri nedeli da go povtoram
Во која лабораторија ова? Чим таму нема, нека ви ги вратат парите и одете на друго место, чудно е во 16та недела уште да нема днк фракција. Од таму...
Може, кај што и си се закажува обично матично. Околу 12.000ден (беше), пред 1г. Сега незнам...
Продавам проодувалка, користена скоро ич пошто ќерка ми прооде без ничија помош :D
Обавезно на психолог, многу тежок пат е разводот и за двајцата, посебно ако имате деца. Со тек на време се помируваш да, ама психолошка поддршка итоа...
дали има инфо кога би имало следен оглас оваа година
Здр.може ли контакт од него...и јас имам слушнато за него ...
Како е во идризово до каде сте со обуката и дали зборуваат кога би имало следен оглас оваа година
Најлесно е тоа, мн пати го помислувам,но децата се мн мали, едното постојано го бара, не може да го помине денот без него...само заради децата барам...
Еве прочитај си тука, ова е од кај нив сликано: [ATTACH] Пријава за пополнување и уплатница, за да си пополните и уплатите пред да поднесете каде...
Zdravo dali nekoja pocnala unvitro inekcii so gledanje samo na eho prvata nedela za pratenje na folikulite bez ispituvanje hormoni?pocnav so...
Separate names with a comma.