Фала многу. имаш нарачувано од Стилето?
Da privatno se plakja ispituvanjeto.
Ти ли пиша 180кв куќа те коштала 100к? На два ката е? Јас сум 100кв до сега 75К ама уште не сум готова И нашата неможе да се рачуна 100кв оти е...
Na privatno go praveshe taka ili so vaucher?
А што е со надворешната изработка? Викаат дека брзо кородирала и лесно се гребела?
Јас ако почнам да го набљудувам таткото на младожењата, на крај ќе се омажам за таткото наместо за младожењата! :rofl: :rofl: :rofl:
И јас земав пред некоја недела од Кеги. Супер се и многу лесни.
Завршната обработка им е предобра. Моторите се најчесто преработени јапонски Mitsubishi и од General Motors.
Jas imam praveno vo newborn na 5-dnevni embrioni, cenata beshe okolku 24-25.000 den za eden. Rezultati imavme za nekoi 10tina dena posle biopsijata,...
Е да различни култури сме и верувам повеќето си ги оставаат да плачат ама сепак за мојава гледам дека стварно кога ќе ме осети се буди. Еве ноќеска...
Искуство со гересхајмер или интервју околу плата општо итн?
Испаѓам надвоооооор. Моево бебе само надвор е мирно.
Искуство со кинеските брендови?
Колку пари е изработување на веб страна? Отприлика, од-до. Не мора точна цена. И плус одржување.
[ATTACH]
Добро е штом е така. Ондак лавовите се љубоморни. ]:)
Да размислете за Labcorp. Се плаќа дури откако ќе се добијат резултатите.
Ноуп. Бар јас не сум.
@dummy Ние сме на кослипинг додека не ја префрлам на голем кревет во детска, не цица, спие цела ноќ со евентуално едно будење да се гушне, така да не...
За прв роденден сакам ваква торта да нарачам, може да ми препорачате слаткара што и визуелно ќе направи слична и добри вкусови има? Фала:inlove:
Separate names with a comma.