Дали некое е вкусно од овие? [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Многу одамна еднаш земав некое вино со вкус и имаше вкус на шампон, буквално...
Во 21ва недела со самото породување веројатно си имала ревизија, а не киретажа, со што е помал ризикот за оштетување на еднометриум, но сепак можеш...
Во моментов ми е потребно лето (poolparty)
Да
7
Da ne gi pushtaat januarskite, mislam nemaat zemeno site
Зошто е розев Зошто одиме на работа?
Гавран
41 226
Како бе од каде да знаат?! Зошто постојат стручни служби? За да пијат кафиња и трачарат |( Наставниците би требало да приметат, иако била прваче,...
Лага Лпм вежба во теретана
Вие што имате купено клими од клими.мк . Добро, дали дојдоа да ви направат годишен сервис? 3 пати се јавив, ќе дојдеме и ги нема. Ајде сега веќе...
Веќе почнале да пуштаат, мене така ми рекоа во петокот на тел.
@Mockingbird имотната делба е засебна тужба од бракоразводната. Имотот на посебно рочиште ќе го решавате со друга тужба. Се надевам дека таткото ќе...
Дали може над 30 дена да се земе боледување преку психијатар?
прво ивф превев во Декември 2024 и од прва беше успешно, близнача бременост. За жал истата заврши во 21 недела со што имав и киретажа. Второ ивф во...
Мноу ми е жал за загубата... На Гак само Тофоски или др Роса.
@tambelina, @Mucika Според протоколот за Насилство од МОН школото може да пријави насилство. Ако забележи нешто сомнително. Знаете каде може да...
Здраво, прво ивф превев во Декември 2024 и од прва беше успешно, близнача бременост. За жал истата заврши во 21 недела со што имав и киретажа. Второ...
Јас исто со оваа мисла тргнав, никаде тепих пошто го мразев претходниот тепих што го имав. Ама кога купив другото, многу штуро ми изгледаше без тепих...
Separate names with a comma.