Мене серклажот ми го извадија на денот на закажан царски ми ставија анестезија и го извадија. Паничар сум си ( по се што поминав ), па д-р одлучи...
Пижами се .Од Џевахир
Jas istoto go mislam no koga ke kazham na nekoj lugjeto vikaat do mene bilo Sve se svede na toa kako da zarabotat 2000 za eden saat nishto drugo
Не Лазања?
Да Урда во петок?
5-10 минути е вадење серклаж?
Kaj koj psiholog odite
Кратко е анестезија не верувам дека има можност да ставаат. А инаку и царски да раѓаш серклаж мора да ти извадат плус после царски боли раната па...
Не знам дали да си барам анестезија за вадење или па да раѓам царски. Од болки ми е преку глава, не сакам да трпам.
Што е разликата од парфем и тоалетна вода? Што да купам да мириса трајно со часови?
И моето бебе е исто само на мајчино млеко и исто не кака толку често иако секојдневно има гасови. Педијатарот ми рече да јадам јас повеќе овошје,...
Па мене ми беше гадно искрено. Кога ќе размислам може подобро пред пораѓај на една болка и кога фокусот ти е на друго да ти извадат отколку вака ко...
Ако не можиш да ги пиеш тогаш земиси ЕАА со вкус на портокал,малина,лимон.
Да Кременадли?
Има во дм комбинација од тиква и брусница.
Не знам дали се слични на оваа ама Alice Feeney пишува убави психолошки трилери.
Некоја да не има искуство со оваа марама? https://www.wenice.mk/Product/ProductDetails?productId=SE571-13
Мајки има ли врска проодувањето со зборување??? 18м сме , прооде на 16м и само баба дада мама кажува ништо друго
Кога почнавте со воведување вкусови, прво воведовте сѐ од овошје и зеленчук па почнавте со комбинации или пример, давате 2-3дена морковче, 2-3дена...
[ATTACH]
Separate names with a comma.